Hansel ja valtionhallinto | Europcar Autovuokraamo

Hansel

EUROPCAR PALVELUT HANSEL -ASIAKKAILLE

Europcar on Suomen johtava autovuokraamo. Suomessa Europcarilla on 70 toimipistettä 30 paikkakunnalla ja palveluksessamme on 180 autonvuokrauksen ammattilaista. Olemme Suomen ainoa autovuokraamo, jolla on ISO:14001 Ympäristösertifikaatti sekä ISO:9001 Laatusertifikaatti.

Olemme palvelleet rautaisella ammattitaidolla valtionhallinnon asiakkaita jo yli 30 vuotta. Me Europcarilla olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota Hansel- asiakkaillemme monipuolista palvelua ja laajan valikoiman ensiluokkaisia autoja. Ajoneuvoista 80 % on Volkswagen tai Audi henkilö- ja pakettiautoja.

Hansel-hintojen autoluokassa 1 tarjoamme asiakkaiden käyttöön pääsääntöisesti viisiovisen ja ilmastoidun auton. Suurin osa autoista tässä kokoluokassa on VW Poloja. Autoluokassa 2 Hansel-asiakkaat ajavat pääsääntöisesti VW Golf henkilö- tai farmariautolla. Europcarin laaja minibussi- ja hyötyautokalusto auttaa silloin, kun tavaraa tai ihmisiä on enemmän.

Maastoautomme ja iso osa minibusseistamme on turvallisesti nelivetoisia taaten pääsyn perille huonommissakin olosuhteissa. Nelivetobusseissamme matkanteko on muutenkin mukavaa tilavan matkustamon ja  ison tavaratilan ansiosta.

Hansel Oy on kilpailuttanut autonvuokrauspalvelut ja solminut puitesopimuksen Europcarin kanssa toukokuun 2017 loppuun saakka. Poikkeuksellisen edulliset hinnat ovat käytettävissä lyhyemmistä päivävuokrista aina useiden kuukausien mittaisiin tarpeisiin. Muistathan, että Europcarin vuokra-auto on usein edullisempi vaihtoehto kuin kilometrikorvausten maksaminen.

Valitse Europcar - se varmin ja laadukkain!

Haetko autonvuokrauskumppania? Olemme tavoitettavissa puhelimella tai sähköpostilla: 040 3062 600 | myynti@europcar.fi

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää