Arctic Lapland Rally -rallipassiarvonnan ehdot

- Osallistut arvontaan tykkäämällä Europcarin Facebookin rallipassiarvontajulkaisusta ja Europcarin Facebook-sivusta tai tykkäämällä Europcarin Instagramin rallipassiarvontajulkaisusta ja Europcarin Instagram-sivusta. Voit osallistua arvontaan molemmissa kanavissa.  

- Arvomme 2 kpl kahden päivän rallipasseja yhdelle henkilölle Facebook- ja Instagram-arvontaan osallistuneiden kesken Arctic Lapland Rally -tapahtumaan 12.-14.1.2023 Rovaniemelle.

- Palkinto on henkilökohtainen.

- Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen, eikä sitä saa luovuttaa eteenpäin tai myydä. 

- Arvonta suoritetaan torstaina 12.1.2023 klo 15:00 osallistuneiden kesken ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

- Palkinto tulee noutaa perjantaina 13.1.2023 klo 17 mennessä Europcar Rovaniemien toimipisteeltä: Rovakatu 17, 96100 Rovaniemi. 

- Arvonnassa otetaan huomioon ainostaan henkilöt, jotka ovat tykänneet Facebookin rallipassiarvontajulkaisusta ja Europcarin Facebook-tilistä tai Instagram-rallipassiarvontajulkaisusta ja Europcarin Instagram-tilistä

- Mikäli emme saa voittajaa kiinni, arvomme uuden voittajan.

- Pidätämme oikeudet muutoksiin.

- Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele eikä hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

- Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen mahdollisesta esteistä tai kuluista

Arvonnan järjestäjä

Europcar Suomi / Interrent Oy

Perintötie 8
01510 Vantaa

Haetko autonvuokrauskumppania? Olemme tavoitettavissa puhelimella tai sähköpostilla: 040 3062 600 | myynti@europcar.fi

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää