Europcar

Autovuokraamo Uusi-Seelanti

 

Etsi toimipisteitä maasta Uusi-Seelanti

Seuraavan matkasi suunnitteleminen ei voisi olla helpompaa: Europcarilla on 16 toimipistettä, 14 kaupungissa maassa Uusi-Seelanti. Saat parhaimmat tarjoukset ja laajan autovalikoiman lyhyt- ja pitkäaikaisiin autonvuokrauksiin maassa Uusi-Seelanti. Johtavana autovuokraamona olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta lyhyaikaisiin ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin, edulliseen hintaan ilman piilotettuja maksuja, ympäri vuoden. Etsit sitten budjetti- tai luksusautoa, Europcarilta löydät oikean ajoneuvon maasta Uusi-Seelanti.
Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat sijainnit maassa Uusi-Seelanti

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat alueet maassa Uusi-Seelanti

Suosituimmat kaupungit maassa Uusi-Seelanti

Suosituimmat maat

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Uusi-Seelanti toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Uusi-Seelanti toimipisteestä.

Europcar Uusi-Seelanti on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Uusi-Seelanti toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.