Europcar

Autovuokraamo Kanada

 

Etsi toimipisteitä maasta Kanada

Seuraavan matkasi suunnitteleminen ei voisi olla helpompaa: Europcarilla on 6 toimipistettä, 6 kaupungissa maassa Kanada. Saat parhaimmat tarjoukset ja laajan autovalikoiman lyhyt- ja pitkäaikaisiin autonvuokrauksiin maassa Kanada. Johtavana autovuokraamona olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta lyhyaikaisiin ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin, edulliseen hintaan ilman piilotettuja maksuja, ympäri vuoden. Etsit sitten budjetti- tai luksusautoa, Europcarilta löydät oikean ajoneuvon maasta Kanada.
Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat sijainnit maassa Kanada

Sinua kiinnostaa ehkä myös

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Kanada

Suosituimmat maat

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Kanada toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Kanada toimipisteestä.

Europcar Kanada on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Kanada toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.