Europcar

Autovuokraamo Kiova

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Kiova

Hyödynnä Europcarin erinomaisia autonvuokraustarjouksia ympäri vuoden Kiova Ukraina. Valitse laajasta autovalikoimastamme juuri sinulle sopivin ajoneuvo yhdestä 5 asemasta, kaupungissa Kiova. Etsit sitten autonvuokrausta kohteesta Kiova osana lomaa, työmatkaa tai muuta tapahtumaa, löydät varmasti tarpeidesi mukaisen ajoneuvon. Johtavana autovuokraamona olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta lyhyaikaisiin ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin, edulliseen hintaan ilman piilotettuja maksuja.
Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Kiova

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Ukraina

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Kiova toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Kiova toimipisteestä.

Europcar Kiova on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Kiova toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.