Europcar

Autovuokraamo Ukraina

 

Etsi toimipisteitä maasta Ukraina

Seuraavan matkasi suunnitteleminen ei voisi olla helpompaa: Europcarilla on 12 toimipistettä, 6 kaupungissa maassa Ukraina. Saat parhaimmat tarjoukset ja laajan autovalikoiman lyhyt- ja pitkäaikaisiin autonvuokrauksiin maassa Ukraina. Johtavana autovuokraamona olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta lyhyaikaisiin ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin, edulliseen hintaan ilman piilotettuja maksuja, ympäri vuoden. Etsit sitten budjetti- tai luksusautoa, Europcarilta löydät oikean ajoneuvon maasta Ukraina.
Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat sijainnit maassa Ukraina

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Ukraina

Suosituimmat maat

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Ukraina toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Ukraina toimipisteestä.

Europcar Ukraina on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Ukraina toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.