Europcar

Autovuokraamo CHIANG_MAI

 

Etsi toimipisteitä kaupungista CHIANG_MAI

Hyödynnä Europcarin erinomaisia autonvuokraustarjouksia ympäri vuoden CHIANG_MAI Thaimaa. Valitse laajasta autovalikoimastamme juuri sinulle sopivin ajoneuvo yhdestä 1 asemasta, kaupungissa CHIANG_MAI. Etsit sitten autonvuokrausta kohteesta CHIANG_MAI osana lomaa, työmatkaa tai muuta tapahtumaa, löydät varmasti tarpeidesi mukaisen ajoneuvon. Johtavana autovuokraamona olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta lyhyaikaisiin ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin, edulliseen hintaan ilman piilotettuja maksuja.
Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa CHIANG_MAI

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar CHIANG_MAI toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan CHIANG_MAI toimipisteestä.

Europcar CHIANG_MAI on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo CHIANG_MAI toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.