Europcar

Autonvuokraus Vantaalla

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Vantaa

Autonvuokrauspisteet Vantaalla

Vuokraa auto Europcarilta Vantaalla

Helsingin lähellä sijaitseva Vantaa on Helsinki-Vantaan lentoaseman kotikaupunki ja salattu aarre, jonka monet ohittavat kiirehtiessään pääkaupunkiin. Suomen kuuluisin suklaa, Fazer, on kotoisin vantaalta, joten jos rakastat suklaata, sinun kannattaa ehdottomasti vierailla tässä kaupungissa!

Europcar-autonvuokrauskokemus Vantaalla

Nauti edullisesta ja kätevästä autonvuokrauksesta ja aloita matkasi sujuvasti Europcarin Vantaan toimipisteestä https://www.europcar.fi/fi-fi/toimipisteet/suomi/vantaa. Se sijaitsee 4,5 km:n päässä Vantaan keskustasta ja 2,5 km:n päässä lentoasemalta, joten sinne on helppo saapua kaupungista, lentoasemalta tai vaikkapa Helsingistä käsin. Aviapoliksen rautatieasemalta on sinne 13 minuutin kävelymatka.

Meillä on tarpeisiisi sopiva auto määränpäästäsi riippumatta, olitpa sitten matkalla aivan lähistölle, kaupungin toiselle laidalle tai vieläkin kauemmas. Pienellä kaupunkiautolla, kuten Opel Karlilla, pääset sujuvasti pisteestä A pisteeseen B, kun tarvitset edullisen vaihtoehdon lyhyelle matkalle tai Vantaan nähtävyyksiin tutustumiseen.

Jos taas tähtäät pidemmälle matkalle kaupungin ulkopuolelle, vuokraa suurempi perheauto tai katumaasturi, joka vie sinut perille mukavasti. Volkswagen Touraniin mahtuu mukavasti seitsemän ihmistä matkatavaroineen, joten siinä on tilaa koko perheelle!

Joustavat lyhyt- ja pitkäkestoiset vuokrausvaihtoehtomme, edullinen hinnoittelumme sekä suuri ajoneuvovalikoimamme takaavat, että saat hyvän ja sopivan tarjouksen. Jotta kaikki sujuisi mukavasti, voit myös palauttaa ajoneuvon eri muualle kuin noutopaikkaan. Mitä vielä odotat?

Ajaminen Vantaalla

Suomen tiet ovat melko hiljaisia. Matkanteko on yleensä miellyttävä kokemus, jonka aikana voi nauttia maisemistakin. Huomaa, että Suomessa ajetaan oikealla ja ohitetaan vasemmalta. Kaupungeissa on enemmän liikennettä, ja ajamista kaupungissa ruuhka-aikana kannattaa välttää.

Nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä.

Kun pysäköit kaupungissa, pysäköi aina vähintään viiden metrin päähän suojateistä ja risteyksistä. Pysäköinti kaupungin keskustassa on yleensä maksullista. Osta pysäköintilipuke automaatista ja laita se tuulilasin taakse. Joillakin alueilla pysäköinti on ilmaista, mutta tuulilasin taakse on laitettava saapumisajan ilmaiseva pysäköintikiekko.

Kun olet tottunut Vantaan liikennesääntöihin, voit nauttia matkastasi vuokra-autolla!

Tutustu Vantaaseen ja sen ympäristöön autolla

Vantaa on paljon muutakin kuin pelkkä lentoasema. Sen runsaat nähtävyydet tarjoavat paljon vaihtoehtoja matkan suunnitteluun. Modernista taiteesta kiinnostuneiden kannattaa käydä Vantaan taidemuseo Artsissa, joka on erikoistunut katu-, graffiti- ja performanssitaiteeseen. Historiasta kiinnostuneet taas voivat suunnata Vantaan kaupunginmuseoon, ja Suomen ilmailumuseo tarjoaa nähtävää erilaisista ajoneuvoista kiinnostuneille.

Entäpä pieni retki vuokra-autolla muihin kaupunkeihin? Helsinkiin on puolen tunnin ajomatka, Turkuun ja Tampereelle kahden tunnin. Jos pidempi reissu kiinnostaa, Jyväskylään on matkaa kolmisen tuntia.

Oletko jo nähnyt tarpeeksi kaupungin nähtävyyksiä? Vuokra-autollasi voit lähteä Suomen upealle maaseudulle nauttimaan raittiista ilmasta ja liikunnasta! Nuuksion kansallispuistoon on Vantaalta vain 45 minuutin matka. Sen korkeat puut, kristallinkirkkaat järvet ja vehreät metsät muodostavat kaupungille täydellisen kontrastin.

Privilege-ohjelmassa saat etua siitä, että valitset Europcarin

Europcarin Privilege-ohjelma on ilmainen kansainvälinen kanta-asiakasohjelmamme, johon kuuluu neljä tasoa: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite ja Privilege Elite VIP. Pääset keräämään palkintoja, kun vuokraat auton Europcarilta jossakin yli 140:stä toimintamaastamme. Privilege-jäsenyydellä saat auton käyttöösi viikonlopun ajaksi ilmaiseksi aina, kun siirryt ohjelmassa yhden tason ylöspäin.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Vantaa

Sinua kiinnostaa ehkä myös

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Vantaa toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Vantaa toimipisteestä.

Europcar Vantaa on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Vantaa toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.