Europcar

Autonvuokraus Vaasassa

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Vaasa

Autonvuokrauspisteet Vaasassa

Vuokraa auto Europcarilta Vaasassa

Vaasan yliopistokaupunki Suomen länsirannikolla kutsuu vierailemaan ja tutustumaan leveisiin katuihin, rentoon ilmapiiriin ja kauniiseen rannikkoon. Kaupunki rajautuu toisella puolella mereen ja toisella kauniiseen maaseutuun. Vaasasta löytyy jokaiselle jotain. Kaupungissa kannattaa vierailla etenkin kesällä, jolloin elämä siirtyy ulkotiloihin ja rannalle, terasseille sekä ulkofestivaaleille. Vaasa on yksi Suomen aurinkoisimmista paikoista, joten se on juuri oikea kohde rantalomalle!

Europcar-autonvuokrauskokemus Vaasassa

Auton vuokraaminen Europcar Vaasassa käy helposti. Meillä on kaupungissa kaksi toimipistettä: keskustassa ja lentoasemalla. Kaupungin toimipisteemme sijaitsee 2 km keskustasta itään, puolen tunnin kävelyn päässä rautatieasemalta. Jos saavut lentokoneella, lentoaseman vuokraustoimipisteemme auttaa sinut matkaan mutkattomasti.

Tiedämme, ettei yksi koko sovi kaikille, joten tarjoamme laajan valikoiman erilaisia vuokra-autoja kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Jos aiot pysyä Vaasassa tutustumassa sen tarjoamiin mahdollisuuksiin, voit ajaa ja pysäköidä kaupungissa helposti jollakin edullisista vaihtoehdoistamme, kuten kompaktilla Volkswagen Upilla tai Opel Karlilla.

Pidemmälle matkalle tai reissulle perheen kanssa tarvitaan suurempi perheauto, katumaasturi tai jopa luksusmalli, jos haluat matkustaa tyylikkäästi!

Jos joustavuus on sinulle tärkeää, löydät sopivan vaihtoehdon lyhyt- ja pitkäkestoisista vuokrausvaihtoehdoistamme. Tarjoamme sinulle sopivan, helpon ja kohtuuhintaisen vaihtoehdon ilman piilokuluja. Jos edessä on yksisuuntainen matka, voit halutessasi myös palauttaa auton eri Europcar-toimipisteeseen kuin mistä sen vuokrasit. Valitse itse!

Ajaminen Vaasassa

Suomessa on yleisesti ottaen mukava liikkua autolla, sillä ruuhkia on vähän ja maisemat ovat kauniit. Muista ajaa oikealla ja ohittaa vasemmalta. Nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä.

Valtaosa katupysäköinnistä Vaasassa on maksullista. Osta lipuke automaatista ja laita se auton tuulilasin sisäpuolelle.

Useimmilla liikenneasemilla voi maksaa luottokortilla. Suomessa ei ole tulliteitä.

Tutustu Vaasaan ja sen ympäristöön autolla

Jos nautit ulkoilusta, Vaasa on sinulle juuri oikea kohde! Kaupungin yhdeksällä yleistä uimarantaa tarjoaa kesäaikaan loputtoman paljon mahdollisuuksia uintiin, melomiseen, SUP-lautailuun ja vesiskootterilla ajeluun. Talvella voit harrastaa vaikkapa luistelua, hiihtoa ja laskettelua. Ja kaupunkia ympäröivällä upealla maaseudulla voi patikoida kaikkina vuodenaikoina.

Jos tämä kuulostaa hitusen liian energiseltä, voit vaikkapa ajaa vuokra-autollasi 40 minuutin matkan Kyrön tislaamolle. Tislaamon baari on auki lauantaisin. Tutustumiskierroksella pääset tutustumaan tuotantoprosessiin ja yrityksen historiaan, ja sen jälkeen saat herkulliset viski- ja ginimaistiaiset. Kippis!

Hupia lapsille? Puolentoistatunnin matkan päässä sijaitseva Huvivaltio PowerPark, on valtava 160 hehtaarin huvipuisto, jossa on yli 40 huvilaitetta ja vuoristoratoja, kauppoja sekä ravintoloita. Moottoriurheilufania kiinnostanee ulkokartingrata, jolla on aiemmin järjestetty kartingin MM-kisoja, sekä Euroopan suurin sisäkartingrata. Oletko valmiina kilpailuun?!

Privilege-ohjelmassa saat etua siitä, että valitset Europcarin

Europcarin Privilege-ohjelma on ilmainen kansainvälinen kanta-asiakasohjelmamme, johon kuuluu neljä tasoa: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite ja Privilege Elite VIP. Pääset keräämään palkintoja, kun vuokraat auton Europcarilta jossakin yli 140:stä toimintamaastamme. Privilege-jäsenyydellä saat auton käyttöösi viikonlopun ajaksi ilmaiseksi aina, kun siirryt ohjelmassa yhden tason ylöspäin.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Vaasa

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Vaasa toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Vaasa toimipisteestä.

Europcar Vaasa on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Vaasa toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.