Europcar

Autonvuokraus Porissa

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Pori

Autonvuokrauspisteet Porissa

Vuokraa auto Europcarilta Porissa

Jazzfestivaalistaan tunnettu Pori on musiikinharrastajan unelma! Kaupunki on pakollinen vierailukohde folk- ja jazzmusiikin ystäville siellä vuosittain järjestettävien Pori Folk-, Pori Jazz- ja Lainsuojattomat-festivaalien ansiosta.

Europcar-autonvuokrauskokemus Porissa

Nauti joustavasta, kätevästä autonvuokrauksesta Porissa kahdessa toimipisteessämme, joista toinen sijaitsee kätevästi lentoasemalla viiden minuutin päässä kaupungista. Kaupungin keskustassa sijaitsevaan toimipisteeseemme taas on helppo saapua autolla tai bussilla.

Voit valita juuri sinulle sopivan auton laajasta ajoneuvovalikoimastamme matkakohteesi ja matkatavaramääräsi mukaan. Valitse pieni, edullinen malli, jos aiot pysytellä lähiseudulla ja tutustua Porin ja sen lähistön nähtävyyksiin, kuten Porin taidemuseoon ja Satakunnan museoon. Pidempi matka Suomen rannikolla ja uskomattoman kauniilla maaseudulla sujuu mukavasti suuremmalla autolla tai katumaasturilla.

Löydät varmasti sopivan vaihtoehdon lyhyt- ja pitkäkestoisista vuokrausratkaisuistamme – päiväksi, viikoksi tai kuukaudeksi. Jotta kaikki sujuisi mukavasti, voit myös palauttaa ajoneuvon eri muualle kuin noutopaikkaan.

Ajaminen Porissa

Aja Porissa tien oikeassa reunassa ja ohita vasemmalta. Nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä. Nopeusrajoitusta osoittavat liikennemerkit ovat pyöreitä ja niissä on punainen reuna.

Valtaosa katupysäköinnistä kaupungin keskustassa on maksullista. Osta lipuke automaatista ja laita se auton tuulilasin sisäpuolelle. Pysäköintimaksu on 1–2 euroa tunnissa. Auton voi siirtää toiselle samanhintaiselle pysäköintipaikalle samalla lipukkeella, jos pysäköintiaikaa on vielä jäljellä. Rautatieasemalla ja lentoasemalla noudatetaan erityisjärjestelyjä ja ?hintoja.

Useimmilla liikenneasemilla voi maksaa luottokortilla.

Tutustu Poriin ja sen ympäristöön autolla

Rakastatpa kaupunkielämää, maaseutua tai merta, Porissa on kaikkea! Kun olet tutustunut perusteellisesti kaupungin tarjontaan, tähtää 20 minuutin päähän Yyteriin nauttimaan merenrannasta kuuden kilometrin mittaisilla kauniilla dyyneillä. Jos pidät korkeista paikoista, kiipeä 63 m korkeaan Yyterin näkötorniin ja nauti upeista näkymistä meren yli Mäntyluotoon, Reposaareen ja Ahlaiseen.

Vuokra-autollasi voit vierailla Porista käsin myös lähiseudun suuremmissa kaupungeissa Tampereella (110 km:n päässä), Turussa (140 km:n päässä) ja Helsingissä (250 km:n päässä).

Helsingissä kannattaa mennä lautalla UNESCOn maailmanperintökohteeseen Suomenlinnaan, joka on jättimäinen, seitsemälle saarelle levittäytynyt merilinnoitus. Tässä ruotsalaisten 1700-luvun puolivälissä rakentamassa linnoituksessa asuu edelleen noin tuhat ihmistä 6 km pitkien muurien, tykistöasemien, tunnelien ja linnakkeiden keskellä.

Privilege-ohjelmassa saat etua siitä, että valitset Europcarin

Europcarin Privilege-ohjelma on ilmainen kansainvälinen kanta-asiakasohjelmamme, johon kuuluu neljä tasoa: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite ja Privilege Elite VIP. Pääset keräämään palkintoja, kun vuokraat auton Europcarilta jossakin yli 140:stä toimintamaastamme. Privilege-jäsenyydellä saat auton käyttöösi viikonlopun ajaksi ilmaiseksi aina, kun siirryt ohjelmassa yhden tason ylöspäin.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Pori

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Pori toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Pori toimipisteestä.

Europcar Pori on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Pori toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.