Europcar

Autonvuokraus Lahdessa

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Lahti

Autonvuokrauspisteet Lahdessa

Vuokraa auto Europcarilta Lahdessa

Lahti tunnettiin aiemmin puunjalostus- ja lihateollisuudestaan. Siitä on sittemmin kehittynyt kansainvälinen ja viihtyisä kaupunki, joka ansaitsisi saada nykyistä enemmän vierailijoita. Upeiden metsien ja järvien ympäröimä Lahti tarjoaa laadukasta, herkullista lähiruokaa ja ?juomaa. Se on erinomainen kohde parin päivän vierailulle joko yksittäisenä kaupunkilomana tai osana laajempaa kiertomatkaa.

Europcar-autonvuokrauskokemus Lahdessa

Auton vuokraaminen Europcarilta Lahdessa on helppoa ja mukavaa. Meillä on kaupungissa kaksi vuokraustoimipistettä, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan.

Lahden rautatieaseman toimipiste sijaitsee rautatieasemalla, jonne on helppo saapua junalla, autolla tai jalan. Kaupungin toimipisteemme sijaitsee Lahdenkadulla 3 km keskustasta pohjoiseen. Lähimmältä bussipysäkiltä on sinne 20 minuutin kävelymatka.

Löydät joustavan autonvuokrauksemme laajasta merkki- ja mallivalikoimastamme matkaasi sopivan vuokra-auton. Aiotko tutustua Lahden houkutuksiin parin päivän ajan? Uusittu satama-alue tarjoa ihastuttavia ravintoloita ja kahviloita upealla näköalalla. Pienet mallimme, kuten Audi A3, sopivat mainiosti kaupungin eri osiin tutustumiseen.

Haluatko jatkaa pidemmälle Järvi-Suomeen? Pysähdy matkan varrella kyliin ja kaupunkeihin tutustumaan paikalliseen kulttuuriin paremmin. Valitse autoksi esimerkiksi Volkswagen Touran, jolla koko perhe matkustaa mukavasti ja tilavasti.

Matkaa helpottaa sekin, että voit halutessasi palauttaa pakettiauton määränpääsi lähellä sijaitsevaan Europcarin toimipisteeseen.

Ajaminen Lahdessa

Suomessa ajetaan oikealla ja ohitetaan vasemmalta. Teillä ei yleensä ole ruuhkia.

Nopeusrajoitus vaihtelee tietyypin mukaan ja on yleensä 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä.

Kuten useimmissa Suomen kaupungeissa, valtaosa keskustan katupysäköinnistä on maksullista. Osta lipuke automaatista ja laita se auton tuulilasin sisäpuolelle. Pysäköintimaksu on 0,50–3,60 euroa tunnissa. Seuraa ajan kulumista, sillä pysäköintiajan ylittyessä voit saada pysäköintivirhemaksun.

Suomen tiheämmin asutuilla seuduilla on yleensä runsaasti liikenneasemia, mutta niitä on harvemmassa maan pohjoisosassa ja maaseudulla. Ota tämä huomioon, kun suunnittelet matkaasi. Useimmilla liikenneasemilla voi maksaa luottokortilla.

Varo maaseudulla ajaessasi tietä ylittäviä hirviä, peuroja ja poroja.

Tutustu Lahteen ja sen ympäristöön autolla

Lahti on hieman vähemmän tunnettu kaupunki, joka tarjoaa kiinnostavan sekoituksen kaupunkia ja luontoa. Urbaani elämä kytkeytyy siellä saumattomasti ympäröivään maaseutuun. Voit keskittyä kaupunkikierroksellasi vaikkapa vain syömiseen ja juomiseen ja nautiskella herkullisia artesaanijuomia ja lähiruokaa, kuten Taivaanrannan tislaamon viskiä, Hartwallin panimon olutta ja Kahiwan kahvipaahtimon kahvia. Jos rakastat musiikkia, muista käydä yksinkertaisen kauniissa Sibeliustalossa, joka on saanut nimensä kuuluisalta suomalaiselta säveltäjältä. Tämä huima yhdistelmä tiiltä, puuta ja lasia tekee sinuun varmasti vaikutuksen!

Jos viivyt kaupungissa pidempään ja haluat liikkua vuokra-autollasi laajemmin, tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Padasjoki on mainio tukikohta, josta käsin voit tutustua Päijänteen kansallispuistoon kimaltelevine järvineen ja dramaattisine maisemineen. Suosittelemme venematkaa järven keskellä sijaitsevalle Kelventeen saarelle! Voit viettää siellä kokonaisen päivän nauttien turmelemattomasta rannasta ja metsistä sekä kristallinkirkkaan veden yli avautuvasta näkymästä. Tämä on aivan ihana kokemus!

Jos olet pikemminkin kaupunki-ihminen, pääset Helsinkiin puolessatoista tunnissa tai Turkuun alle kolmessa. Vuokra-autollasi voit myös kierrellä useampia Etelä-Suomen kaupunkeja.

Privilege-ohjelmassa saat etua siitä, että valitset Europcarin

Europcarin Privilege-ohjelma on ilmainen kansainvälinen kanta-asiakasohjelmamme, johon kuuluu neljä tasoa: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite ja Privilege Elite VIP. Pääset keräämään palkintoja, kun vuokraat auton Europcarilta jossakin yli 140:stä toimintamaastamme. Privilege-jäsenyydellä saat auton käyttöösi viikonlopun ajaksi ilmaiseksi aina, kun siirryt ohjelmassa yhden tason ylöspäin.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Lahti

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Lahti toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Lahti toimipisteestä.

Europcar Lahti on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Lahti toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.