Europcar

Autonvuokraus Kuopiossa

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Kuopio

Autonvuokrauspisteet Kuopiossa

Vuokraa auto Europcarilta Kuopiossa

Kuopio sijaitsee Järvi-Suomessa kahden valtavan järven välissä, ja se on matkakohteena todella aliarvostettu. Jos kuitenkin päädyt tänne, et varmasti pety. Hämmästyttävän upeat järvimaisemat, vehreät metsät ja herkullinen ruoka tekevät tästä kaupungista todellakin vierailun arvoisen!

Europcar-autonvuokrauskokemus Kuopiossa

Nauti joustavasta, kätevästä autonvuokrauksesta Kuopion toimipisteessämme, joka sijaitsee kätevästi rautatieasemalla kaupungin ydinkeskustassa. Sinne on helppo saapua autolla tai junalla. Autamme sinut nopeasti matkaan!

Voit valita juuri sinulle sopivan auton laajasta ajoneuvovalikoimastamme matkakohteesi ja matkatavaramääräsi mukaan. Valitse pieni auto, jos aiot pysytellä lähiseudulla ja tutustua Kuopion ja sen lähistön nähtävyyksiin, kuten Puijon torniin pyörivine ravintoloineen. Pidempi matka Suomen uskomattoman kauniilla maa- ja järviseudulla sujuu mukavasti suuremmalla autolla tai katumaasturilla.

Löydät varmasti sopivan vaihtoehdon lyhyt- ja pitkäkestoisista vuokrausratkaisuistamme – päiväksi, viikoksi tai kuukaudeksi. Jotta kaikki sujuisi mukavasti, voit myös palauttaa ajoneuvon eri muualle kuin noutopaikkaan.

Ajaminen Kuopiossa

Aja Kuopiossa tien oikeassa reunassa ja ohita vasemmalta. Nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä.

Kuten useimmissa Suomen kaupungeissa, valtaosa keskustan katupysäköinnistä on maksullista. Osta lipuke automaatista ja laita se auton tuulilasin sisäpuolelle. Pysäköintimaksu on 1,30–3,20 euroa tunnissa. Auton voi siirtää toiselle samanhintaiselle pysäköintipaikalle samalla lipukkeella, jos pysäköintiaikaa on vielä jäljellä. Seuraa ajan kulumista, sillä pysäköintiajan ylittyessä voit saada pysäköintivirhemaksun.

Suomen tiheämmin asutuilla seuduilla on yleensä runsaasti liikenneasemia, mutta niitä on harvemmassa maan pohjoisosassa ja maaseudulla. Ota tämä huomioon, kun suunnittelet matkaasi.

Tutustu Kuopioon ja sen ympäristöön autolla

Kuopio on sinulle juuri oikea kohde, jos olet kiinnostunut vähän erikoisemmasta ajanvietteestä. Siellä järjestetään vuosittain heinäkuussa Eukonkannon maailmanmestaruuskisat, jotka houkuttelevat osallistujia ja yleisöä kaikkialta maailmassa. Hieman tavallisempaa toimintaa etsivä voi suunnata satamaan ihastelemaan järvimaisemia ja nauttimaan herkullista paikallista kalaa.

Koska Kuopio sijaitsee Järvi-Suomen ytimessä, se sopii myös tukikohdaksi seudun upeasta luonnosta kiinnostuneille. Ota vuokra-autostasi kaikki irti ja aja Savonlinnaan, jonne on matkaa 160 km, tai 140 km:n päähän Joensuuhun. Näin pääset nauttimaan maisemista oikein kunnolla. Matkan varrella on tietenkin lukuisia kuntia ja kyliä, joihin voit pysähtyä katselemaan nähtävyyksiä tai vaikkapa nauttimaan paikallisia herkkuja.

Kun on aika vaihtaa vilkkaampaan kaupunkielämään, kohteeksi sopii 300 km:n päässä lounaaseen sijaitseva Tampere. Lapset riemuitsevat Särkänniemen huvipuistossa, ja aikuisetkin löytävät tekemistä puiston akvaariosta, planetaariosta, pelialueelta, kuuluisasta Näsinneulan näkötornista ja erilaisista tapahtumista. Vakoilumuseo on hauska vuorovaikutteinen museo, joka kertoo vakoilun historiasta kautta aikojen. Ja kun nälkä yllättää, kannattaa nauttia lounas Kauppahallissa.

Privilege-ohjelmassa saat etua siitä, että valitset Europcarin

Europcarin Privilege-ohjelma on ilmainen kansainvälinen kanta-asiakasohjelmamme, johon kuuluu neljä tasoa: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite ja Privilege Elite VIP. Pääset keräämään palkintoja, kun vuokraat auton Europcarilta jossakin yli 140:stä toimintamaastamme. Privilege-jäsenyydellä saat auton käyttöösi viikonlopun ajaksi ilmaiseksi aina, kun siirryt ohjelmassa yhden tason ylöspäin.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Kuopio

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Kuopio toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Kuopio toimipisteestä.

Europcar Kuopio on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Kuopio toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.