Europcar

Autovermietung in Kajaani

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Kajaani

Autonvuokrauspisteet Kajaanissa

Vuokraa auto Europcarilta Kajaanissa

Hurmaava 1600-luvulla perustettu Kajaani sijaitsee Oulunjärven kaakkoispuolella Kajaaninjoen rannalla kahden pienen järven välissä. Kimaltelevat vedet ja vehmaat metsät salpaavat hengityksen. Pidä kamerasi valmiina!

Europcar-autonvuokrauskokemus Kajaanissa

Kun vuokraat auton Europcarilta Kajaanissa, toimipisteidemme kätevät sijainnit ja mutkaton palvelu auttavat sinut nopeasti tien päälle. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto kolmesta toimipisteestä. Kajaanin lentoasema sijaitsee kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja sinne pääsee helposti autolla tai bussilla. Toinen toimipisteemme sijaitsee rautatieasemalla kaupungin keskustassa. Lisäksi meillä on toimipiste Pohjolankadulla lähellä Kajaanin taidemuseota, parin minuutin kävelymatkan päässä lähimmältä bussipysäkiltä.

Löydät meiltä varmasti tarpeisiisi ja määränpäähäsi sopivan ajoneuvon – edullisista kaupunkiautoista suuriin perheautoihin, ylellisiin luksusmalleihin ja käytännöllisiin pakettiautoihin. Aiotko pysyä kaupungissa ja tarvitset vain pienen auton? Volkswagen Up on hyvä, pieni vaihtoehto. Pidempi reissu koko perheen kanssa? Volkswagen Tiguan tai Opel Mokka saattaa sopia siihen paremmin. Ja jos sinulla on tarvetta kuljettaa suuri kuorma halki kaupungin, kokeile käytännöllistä Volkswagen Transporter ?pakettiautoa. Meiltä löytyy ratkaisu kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin!

Olemme ylpeitä ystävällisestä, joustavasta palvelustamme. Pystymme vastaamaan lyhyt- tai pitkäaikaisiin vuokraustarpeisiisi päivä-, viikko- ja kuukausivuokrauksen avulla. Tarvitsetko auton vain menomatkalle? Ei hätää! Voit palauttaa vuokra-auton määränpääsi lähellä sijaitsevaan Europcarin toimipisteeseen. Voit olla varma, että teemme vuokrauskokemuksestasi helpon ja mutkattoman. 

Ajaminen Kajaanissa

Aja Kajaanissa tien oikeassa reunassa ja ohita vasemmalta. Nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä.

Kuten useimmissa Suomen kaupungeissa, valtaosa keskustan katupysäköinnistä on maksullista. Osta lipuke automaatista ja laita se auton tuulilasin sisäpuolelle. Pysäköintimaksu on 0,50–1 euroa tunnissa. Seuraa ajan kulumista, sillä pysäköintiajan ylittyessä voit saada pysäköintivirhemaksun.

Suomen tiheämmin asutuilla seuduilla on yleensä runsaasti liikenneasemia, mutta niitä on harvemmassa maan pohjoisosassa ja maaseudulla. Ota tämä huomioon, kun suunnittelet matkaasi.

Löydä Kajaani ja sen ympäristö autolla

Historiafanit ovat kuin kotonaan tässä historiallisessa 1600-luvulla perustetussa kaupungissa. Opi Kajaanin taustasta ja kuuluisista asukkaista Paltaniemen kirkossa, Kajaanin museossa, evankelis-luterilaisessa kirkossa, Kainuun museossa ja Eino Leino ?talossa. Kun olet nauttinut tarpeeksi kulttuuria, on virvokkeiden vuoro. Nauti suomalaisen keittiön perinteisiä herkkuja kauniissa ympäristössä. Täydellinen päätös pitkälle päivälle turistipuuhia!

Tekeekö mielesi jonnekin kauemmas? Vuokra-autollasi voit tutustua ympäristöön ja löytää lisää näkemistä ja tekemistä. Jos suurempi suomalainen kaupunki houkuttelee, Oulu sijaitsee länsirannikolla kahden ja puolen tunnin ajomatkan päässä. Voit kokea kaupungin olemuksen Pikisaaren puukaupunginosassa, vanhalla teollisuusalueella, joka on nyt viehättävien puurakennusten sekoitus. Myös tori on Oulussa tärkeä asia. Jos olet kaupungissa lounasaikaan, torin kojut ja kahvilat tarjoavat valtavasti erilaisia vaihtoehtoja. Maista vaikkapa perinteistä, lämmintä porokeittoa!

Jos matkustat Kajaaniin talvella, pääset kokemaan Vuokatin lumoavan talven ihmemaan vain puolen tunnin päässä Kajaanista. Vuokatti on suomalaisten suosima talvilomakohde, jonka upeat lumiset näkymät ja talviaktiviteetit kilpailevat suositumman Lapin kanssa. Kimaltelevat jäätyneet järvet, kauniit lumen peittämät puut ja koskematon maisema tarjoavat täydellisiä näkymiä minne tahansa katsotkin. Adrenaliinin saat virtaamaan vaikkapa rekikoira-ajelulla tai lumikelkkaretkellä!

Privilege-ohjelmassa saat etua siitä, että valitset Europcarin

Europcarin Privilege-ohjelma on ilmainen kansainvälinen kanta-asiakasohjelmamme, johon kuuluu neljä tasoa: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite ja Privilege Elite VIP. Pääset keräämään palkintoja, kun vuokraat auton Europcarilta jossakin yli 140:stä toimintamaastamme. Privilege-jäsenyydellä saat auton käyttöösi viikonlopun ajaksi ilmaiseksi aina, kun siirryt ohjelmassa yhden tason ylöspäin.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Kajaani

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Kajaani toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Kajaani toimipisteestä.

Europcar Kajaani on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Kajaani toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.