Europcar

Autonvuokraus Jyväskylässä

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Jyväskylä

Autonvuokrauspisteet Jyväskylässä

Vuokraa auto Europcarilta Jyväskylässä

Järvi-Suomen länsireunalla sijaitseva Jyväskylä on ihastuttava kohde yhden tai useamman päivän nähtävyyksien katseluun ja tutustumiseen. Opiskelijakaupungissa on nuorekasta energiaa ja vilkas yöelämä, ja kaduilla kävellessä voi nauttia vanhan ja modernin arkkitehtuurin vaihtelusta.

Europcar-autonvuokrauskokemus Jyväskylässä

Auton vuokraaminen Europcar Jyväskylässä käy helposti. Meillä on kaupungissa kaksi hyvillä paikoilla sijaitsevaa toimipistettä.

Jyväskylän lentoaseman vuokraustoimipisteestä saat vuokra-auton nopeasti lennon saavuttua. Lentoasemalta on vain 23 km Jyväskylän keskustaan. Jos kaupungin keskustan vuokraamo sopii sinulle paremmin, Jyväskylän vuokraustoimipiste löytyy kaupungin sydämestä. Sinne pääsee helposti autolla tai junalla, ja rautatieasemalta on sinne 20 minuutin kävelymatka.

Pystymme vastaamaan lyhyt- tai pitkäaikaisiin vuokraustarpeisiisi päivä-, viikko- ja kuukausivuokrauksen avulla. Tarvitsetko auton vain menomatkalle? Ei hätää. Voit palautta vuokra-autosi mihin tahansa verkostomme toimipisteeseen Suomessa.

Löydät laajasta merkki- ja mallivalikoimastamme matkaasi ja budjettiisi sopivan vuokra-auton. Pienet kaupunkiautomme sopivat täydellisesti Jyväskylään ja sen nähtävyyksiin tutustumiseen. Suunnitteletko pidempää matkaa Järvi-Suomessa tai peräti Lappiin asti? Silloin kannattaa valita suurempi malli – käytännöllinen perheauto, katumaasturi tai jopa ylellinen luksusauto.

Kun vuokraat auton Europcarilta, saat rahallesi vastinetta ja mukavuutta ilman piilokuluja, kilpailukykyiset hinnat ympäri vuoden, joustavat vuokrausvaihtoehdot sekä hienon kalustovalikoiman. Mitä vielä odotat?

Ajaminen Jyväskylässä

Suomessa on yleisesti ottaen mukava liikkua autolla, sillä ruuhkia on vähän ja maisemat ovat kauniit. Muista ajaa oikealla ja ohittaa vasemmalta. Nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä.

Kaupungeissa valtaosa katupysäköinnistä on maksullista. Osta lipuke automaatista ja laita se auton tuulilasin sisäpuolelle.

Useimmilla liikenneasemilla voi maksaa luottokortilla. Suomessa ei ole tulliteitä.

Tutustu Jyväskylään ja sen ympäristöön autolla

Jyväskylän parhaat näkymät ja kokonaiskuvan kaupungista saat kiipeämällä pääostoskadun vieressä sijaitsevan Harjun huipulle. Nouse huipulle Neron portaita pitkin ja silmäile sitten kaupungin näkymiä. Täällä voit ottaa hienoja valokuvia! Jos kaipaat hieman eksoottisempaa kokemusta, vuokraa saunalautta ja nauti rentouttavasta saunasta oluen kera samalla kun purjehdit kaupungin keskustassa sijaitsevalla järvellä!

Järvistä puheen ollen – voit ajaa vuokra-autollasi kaupungin ulkopuolelle ja tutustua Suomen tämän kiehtovan alueen muihin vesistöihin. Järvi-Suomen ytimeen Savonlinnaan on matkaa 200 km. Reitti kulkee henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa, ja sen varrella on paljon kiinnostavia kohteita, kuten ihastuttava Mikkelin kaupunki Mikkeli eloisine toreineen, ruokakojuineen ja kauniine satamineen.

Jos olet pikemminkin kaupunki-ihminen, noin kahden tunnin päässä lounaaseen päin on Tampere. Rentoudu Suomen vanhimmassa saunassa, tutustu museoihin, hämmästele Kalevan kirkon ainutlaatuista arkkitehtuuria tai jännitä ja riemuitse Särkänniemen huvipuistossa – löydät tästä vilkkaasta, suuresta kaupungista varmasti tekemistä.

Privilege-ohjelmassa saat etua siitä, että valitset Europcarin

Europcarin Privilege-ohjelma on ilmainen kansainvälinen kanta-asiakasohjelmamme, johon kuuluu neljä tasoa: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite ja Privilege Elite VIP. Pääset keräämään palkintoja, kun vuokraat auton Europcarilta jossakin yli 140:stä toimintamaastamme. Privilege-jäsenyydellä saat auton käyttöösi viikonlopun ajaksi ilmaiseksi aina, kun siirryt ohjelmassa yhden tason ylöspäin.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Jyväskylä

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Jyväskylä toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Jyväskylä toimipisteestä.

Europcar Jyväskylä on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Jyväskylä toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.