Europcar

Autonvuokraus Ivalossa

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Ivalo

Autonvuokrauspisteet Ivalossa

Vuokraa auto Europcarilta Ivalossa

Ivalo sijaitsee Lapissa lähellä Suomen pohjoispäätä, ja sen lentoasema on Suomen pohjoisin. Useimmat vierailijat tulevat tänne lumen, talvilajien ja tietenkin kuuluisien revontulien vuoksi. Varaudu kylmään säähän, niin olet valmis nauttimaan hiihtämisestä, laskettelusta, moottorikelkkailusta, rekiajeluista ja revontulien jahtaamisesta sydämesi kyllyydestä!

Europcar-autonvuokrauskokemus Ivalossa

Valitse Europcar Ivalo, niin matkasi pääsee käyntiin sujuvasti! Lentoasemalla sijaitseva toimipisteemme auttaa sinut pikaisesti tien päälle. Astu ulos lentokoneesta ja nauti joustavasta, edullisesta autonvuokrauksesta vain kymmenen kilometrin päässä Ivalon keskustasta.

Löydät meiltä varmasti tarpeisiisi ja määränpäähäsi sopivan ajoneuvon. Pienet kaupunkiautot nähtävyyksien katseluun? Löytyy. Keskikokoiset perheautot, joilla voi matkustaa kauemmas? Löytyy. Suuret henkilöautot, joihin mahtuvat perheen lisäksi myös hiihtovarusteet? Löytyy. Pienestä Volkswagen Polosta tilavaan, yhdeksänpaikkaiseen Volkswagen Caravelleen – meillä on sinulle sopiva auto.

Kun vuokraat auton Europcarilta, saat rahallesi vastinetta ja mukavuutta ilman piilokuluja – vain kilpailukykyiset hinnat ympäri vuoden, joustavat lyhyen ja pitkän aikavälin vuokrausvaihtoehdot sekä hienon kalustovalikoiman. Jos edessä on yksisuuntainen matka, voit halutessasi myös palauttaa auton eri Europcar-toimipisteeseen kuin mistä sen vuokrasit. Valitse itse!

Ajaminen Ivalossa

Suomessa ajetaan tien oikeassa reunassa ja ohitetaan vasemmalta. Autojen nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä.

Kaupungeissa valtaosa katupysäköinnistä on maksullista. Osta lipuke automaatista ja laita se auton tuulilasin sisäpuolelle.

Huomaa, että jos ajat kauemmas maalle tai syrjäseuduille, liikenneasemia voi olla harvemmassa, joten suunnittele matkasi huolellisesti. Useimmilla liikenneasemilla voi maksaa luottokortilla.

Jos joudut vaikeuksiin matkan varrella, voit soittaa hätänumeroon 112 missä tahansa päin Eurooppaa. Operaattori kytkee puhelusi senhetkisen maasi hätäkeskukseen. Operaattorit voivat vastata puheluusi kotimaansa kielellä, englanniksi ja ranskaksi.

Löydä Ivalo ja sen ympäristö autolla

Tämä hurmaava kaupunki toimii usein hiihtomatkailijoiden ja revontulien etsijöiden tukikohtana, sillä lentoasemalta on helppo lähteä monenlaisiin seikkailuihin.

Saariselän suuri hiihtokeskus sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Ivalosta. Sen lumiaktiviteetit tarjoavat tekemistä myös kaikkein innokkaimmille vierailijoille! Jos haluat saada adrenaliinin virtaamaan, kokeile Lapin pisintä kelkkarataa, ja jos rauhallisempi tahti on enemmän sinua varten, poroajelulla pääset ihailemaan maisemia mukavasti. Päivän päätteeksi maistuu maukas ruoka. Jääravintolassa pääset nauttimaan tyypillistä suomalaista ruokaa, kuten poropihviä.

Rovaniemelle, taianomaiseen kohteeseen lapsille ja aikuisille, on vain kolmen tunnin ajomatka! Jos olet aina halunnut tavata aidon Joulupukin, hypätä Santa’s Expressin kyytiin ja tutustua Joulupukin Pajakylään, olet juuri oikeassa paikassa!

Privilege-ohjelmassa saat etua siitä, että valitset Europcarin

Europcarin Privilege-ohjelma on ilmainen kansainvälinen kanta-asiakasohjelmamme, johon kuuluu neljä tasoa: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite ja Privilege Elite VIP. Pääset keräämään palkintoja, kun vuokraat auton Europcarilta jossakin yli 140:stä toimintamaastamme. Privilege-jäsenyydellä saat auton käyttöösi viikonlopun ajaksi ilmaiseksi aina, kun siirryt ohjelmassa yhden tason ylöspäin.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Ivalo

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Ivalo toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Ivalo toimipisteestä.

Europcar Ivalo on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Ivalo toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.