Europcar

Autonvuokraus Hämeenlinnassa

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Hämeenlinna

Autonvuokrauspisteet Hämeenlinnassa

Vuokraa auto Europcarilta Hämeenlinnassa

Hämeenlinna sijaitsee Etelä-Suomessa lyhyen ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta sekä Järvi-Suomesta. Europcarin vuokra-autolla voit matkustaa omaan tahtiisi!

Europcar-autonvuokrauskokemus Hämeenlinnassa

Vuokraa auto Europcarilta Hämeenlinnassa ja lähde matkaan joustavasti ja mutkattomasti! Toimipisteemme sijaitsee kätevästi kaupungin keskustassa ja sinne on helppo saapua autolla tai bussilla – kymmenen minuutin kävelymatkan päässä on useita bussipysäkkejä. Vuokraamo on lähellä Helsinkiin vievää E12-tietä, jota kautta pääset myös laajempaan tieverkostoon, jos matkasi vie sinut pois kaupungista.

Löydät laajasta merkki- ja mallivalikoimastamme matkaasi ja budjettiisi sopivan vuokra-auton. Suunnitteletko romanttista viikonloppua Hämeenlinnan nähtävyyksistä ja rauhallisista aterioista nauttien? Pääset liikkumaan kaupungissa vaivattomasti edullisilla, pienillä kaupunkiautoillamme, kuten Volkswagen Upilla. Jos mukana on koko perhe (ja kaikkien matkatavarat!), tarvitset kuitenkin isomman auton tai vaikkapa kaupunkimaasturin. Esimerkiksi Volkswagen Touraniin mahtuu mukavasti seitsemän ihmistä.

Jos joustavuus on sinulle tärkeää, löydät sopivan vaihtoehdon lyhyt- ja pitkäkestoisista vuokrausvaihtoehdoistamme – edullisesti ja ilman piilokuluja. Voit myös palauttaa ajoneuvon eri muualle kuin noutopaikkaan.

Voit olla varma, että Europcar tekee vuokrauskokemuksestasi helpon ja mutkattoman.

Ajaminen Hämeenlinnassa

Hämeenlinnassa on yleensä helppoa ajaa, eivätkä tiet ole kovin ruuhkaisia. Aja oikealla ja ohita vasemmalta.

Nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä.

Kun pysäköit kaupungissa, pysäköi aina vähintään viiden metrin päähän suojateistä ja risteyksistä. Pysäköinti kaupungin keskustassa on yleensä maksullista. Osta pysäköintilipuke automaatista ja laita se tuulilasin taakse. Joillakin alueilla pysäköinti on ilmaista, mutta tuulilasin taakse on laitettava saapumisajan ilmaiseva pysäköintikiekko.

Kun olet tottunut Hämeenlinnan liikennesääntöihin, voit nauttia matkastasi vuokra-autolla!

Tutustu Hämeenlinnaan ja sen ympäristöön autolla

Hämeenlinna ei kuulu Suomen tunnetuimpiin kaupunkeihin, mutta se on eloisa ja viehättävä vierailukohde. Hämeenlinna Vanajaveden rannassa sijaitsevan punatiilisen linnansa lisäksi siitä, että suuri suomalainen säveltäjä Jean Sibelius on syntynyt siellä.

Tekeekö jo mieli tien päälle vuokra-autolla? Jos mukana on lapsia, suuntaa puolen tunnin verran etelään Puuhamaahan, jossa riittää jännää ja kivaa tekemistä tuntikausiksi.

Aikuisia puolestaan saattaisi kiinnostaa käynti viinitilalla. Mansikka- ja viinitila Mattilan Marjatila sijaitsee Huittisissa puolentoista tunnin päässä Hämeenlinnasta. Siellä pääset maistamaan herkullisia marjaviinejä, jotka on valmistettu käsityönä paikallisista mansikoista, punaherukoista ja vadelmista. Jos olet ajovuorossa, voit ostaa herkkuja mukaan myöhemmin maisteltavaksi.

Privilege-ohjelmassa saat etua siitä, että valitset Europcarin

Europcarin Privilege-ohjelma on ilmainen kansainvälinen kanta-asiakasohjelmamme, johon kuuluu neljä tasoa: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite ja Privilege Elite VIP. Pääset keräämään palkintoja, kun vuokraat auton Europcarilta jossakin yli 140:stä toimintamaastamme. Privilege-jäsenyydellä saat auton käyttöösi viikonlopun ajaksi ilmaiseksi aina, kun siirryt ohjelmassa yhden tason ylöspäin.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Hämeenlinna

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Hämeenlinna toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Hämeenlinna toimipisteestä.

Europcar Hämeenlinna on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Hämeenlinna toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.