Europcar

Autonvuokraus Espoossa

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Espoo

Autonvuokrauspisteet Espoossa

Vuokraa auto Europcarilta Espoossa

Suomen toiseksi suurin kaupunki Espoo sijaitsee maan eteläosassa lähellä Helsinkiä. Espoon sijainti Nuuksion kansallispuiston ja Itämeren välissä tarjoaa kävijälle sekä kaupunki- että maalaiselämän parhaat puolet. Vuokra-autolla voit tutustua molempiin sydämesi kyllyydestä.

Europcar-autonvuokrauskokemus Espoossa

Meillä on Espoossa kaksi toimipistettä. Molemmista on alle kymmenen kilometriä kaupungin keskustaan, ja läheltä kulkeva kantatie 51 tarjoaa sujuvan yhteyden Helsingin ja Turun väliselle pääväylälle, valtatie 1:lle. Toimipisteemme ovat valmiina auttamaan sinut matkaan lähtöpaikastasi tai määränpäästäsi riippumatta.

Espoon vuokraamoihimme on helppo tulla, sillä Espoo kuuluu Helsingin seudun liikennejärjestelmään. Molemmista toimipisteistä on alle 15 minuutin kävelymatka metroasemalle.

Joustava lyhyt- ja pitkäaikainen autonvuokrauspalvelumme on hyvä ratkaisu, kun tarvitset auton päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai jopa pidemmäksi ajaksi. Hinnoittelumme on kilpailukykyinen ja konstailematon – ei piilomaksuja! Voit olla varma, että saat hyvän tarjouksen.

Haluatko ajella pari päivää Espoossa tai viettää viikon matkalla kohti pohjoista ja Napapiiriä? Autamme sinua valitsemaan matkallesi parhaiten sopivan auton määränpäästäsi riippumatta. Valitse käyttöösi kompakti Volkswagen tai vaikkapa tilava Opel Vivaro – Europcarin vuokra-auto vie sinut mukavasti perille.

Jos matkasi on yhdensuuntainen, voit täysin joustavan palvelumme ansiosta toimittaa auton määränpääsi Europcar-toimipisteeseen ilman palautusmurheita. Mitä vielä odotat?

Ajaminen Espoossa

Espoossa on yleensä helppoa ajaa, eivätkä tiet ole kovin ruuhkaisia. Aja oikealla ja ohita vasemmalta.

Nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä.

Kun pysäköit kaupungissa, pysäköi aina vähintään viiden metrin päähän suojateistä ja risteyksistä. Pysäköinti kaupungin keskustassa on yleensä maksullista. Osta pysäköintilipuke automaatista ja laita se tuulilasin taakse. Joillakin alueilla pysäköinti on ilmaista, mutta tuulilasin taakse on laitettava saapumisajan ilmaiseva pysäköintikiekko.

Kun olet tottunut Espoon liikennesääntöihin, voit nauttia matkastasi vuokra-autolla!

Tutustu Espooseen ja sen ympäristöön autolla

Espoo on täydellinen matkakohde, jos nautit meren läheisyydestä! Kaupungilla on peräti 58 km merenrantaa. Nouse siis vuokra-autoosi ja aja hetkessä nauttimaan rantaelämästä ja vesiurheilusta.

 

Puolentoista tunnin ajomatkan päässä Espoosta on Hanko, hurmaava kaupunki, jonka lukuisat arkkitehtoniset tyylit kertovat sen historiasta – venäläiset ja ruotsalaiset nimittäin taistelivat kaupungin hallinnasta 1600- ja 1700-luvuilla. Hanko on täynnä erinomaisia kahviloita ja ravintoloita ja sen vuoksi täydellinen kohde päiväretkelle, jolla voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta sekä laiskotella rannalla.

 

Jos kaipaat suuremman kaupungin tunnelmaa, suuntaa Tampereelle, kahden tunnin ajomatkan päähän pohjoiseen. Päivä kuluu nopeasti Särkänniemen huvipuistossa, Sorsapuistossa ja Pyynikillä. Ja jos rakastit aikanaan Muumeja, käynti Muumimuseossa kuuluu ehdottomasti ohjelmaasi!

Myös Turku on suurempi kaupunki, johon pääsee autolla alle kahdessa tunnissa.

Tutustu vuokra-autosi avulla näihin ja moniin muihin kohteisiin!

Privilege-ohjelmassa saat etua siitä, että valitset Europcarin

Europcarin Privilege-ohjelma on ilmainen kansainvälinen kanta-asiakasohjelmamme, johon kuuluu neljä tasoa: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite ja Privilege Elite VIP. Pääset keräämään palkintoja, kun vuokraat auton Europcarilta jossakin yli 140:stä toimintamaastamme. Privilege-jäsenyydellä saat auton käyttöösi viikonlopun ajaksi ilmaiseksi aina, kun siirryt ohjelmassa yhden tason ylöspäin.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Espoo

Sinua kiinnostaa ehkä myös

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Espoo toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Espoo toimipisteestä.

Europcar Espoo on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Espoo toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.