Europcar

Autovuokraamo Ondangwa

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Ondangwa

Hyödynnä Europcarin erinomaisia autonvuokraustarjouksia ympäri vuoden Ondangwa Namibia. Valitse laajasta autovalikoimastamme juuri sinulle sopivin ajoneuvo yhdestä 2 asemasta, kaupungissa Ondangwa. Etsit sitten autonvuokrausta kohteesta Ondangwa osana lomaa, työmatkaa tai muuta tapahtumaa, löydät varmasti tarpeidesi mukaisen ajoneuvon. Johtavana autovuokraamona olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta lyhyaikaisiin ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin, edulliseen hintaan ilman piilotettuja maksuja.
Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Ondangwa

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Namibia

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Ondangwa toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Ondangwa toimipisteestä.

Europcar Ondangwa on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Ondangwa toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.