Europcar

Autovuokraamo Pemba

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Pemba

Hyödynnä Europcarin erinomaisia autonvuokraustarjouksia ympäri vuoden Pemba Mosambik. Valitse laajasta autovalikoimastamme juuri sinulle sopivin ajoneuvo yhdestä 2 asemasta, kaupungissa Pemba. Etsit sitten autonvuokrausta kohteesta Pemba osana lomaa, työmatkaa tai muuta tapahtumaa, löydät varmasti tarpeidesi mukaisen ajoneuvon. Johtavana autovuokraamona olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta lyhyaikaisiin ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin, edulliseen hintaan ilman piilotettuja maksuja.
Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Pemba

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Mosambik

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Pemba toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Pemba toimipisteestä.

Europcar Pemba on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Pemba toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.