Europcar

Autovuokraamo Tasmania, Australia

 

Etsi toimipisteitä alueelta Tasmania

Hyödynnä Europcarin erinomaisia autonvuokraustarjouksia ympäri vuoden Tasmania in Australia. Valitse laajasta autovalikoimastamme juuri sinulle sopivin ajoneuvo yhdestä 7 toimipisteestä Tasmania alueella. Etsit sitten autonvuokrausta Tasmania alueelta osana lomaa, työmatkaa tai muuta tapahtumaa, löydät varmasti tarpeidesi mukaisen ajoneuvon. Johtavana autovuokraamona olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta lyhyaikaisiin ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin, edulliseen hintaan ilman piilotettuja maksuja.
Näytä enemmän Näytä vähemmän

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit alueella Tasmania

Suosituimmat alueet maassa Australia

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Tasmania toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajan matkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Tasmania toimipisteestä.

Europcar Tasmania on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Tasmania toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.