Europcar

Autovuokraamo Tirana

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Tirana

Hyödynnä Europcarin erinomaisia autonvuokraustarjouksia ympäri vuoden Tirana Albania. Valitse laajasta autovalikoimastamme juuri sinulle sopivin ajoneuvo yhdestä 1 asemasta, kaupungissa Tirana. Etsit sitten autonvuokrausta kohteesta Tirana osana lomaa, työmatkaa tai muuta tapahtumaa, löydät varmasti tarpeidesi mukaisen ajoneuvon. Johtavana autovuokraamona olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta lyhyaikaisiin ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin, edulliseen hintaan ilman piilotettuja maksuja.
Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Tirana

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Albania

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Tirana toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Tirana toimipisteestä.

Europcar Tirana on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Tirana toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.