Lisävarusteet

Lastenistuimet

Jotta lastesi turvallisuus olisi taattu, kotimaan toimipisteistämme on vuokrattavissa lasten turvaistuimia etukäteisvarauksella. Valitse varauksen yhteydessä kolmesta mallista lapsellesi sopiva istuin: turvakaukalo vauvoille (0-12kk), turvaistuin pienille lapsille (1-3 v.) tai koroketyyny isommille lapsille. Ulkomaan vuokrauksissa turvaistuinten mallit ja hinnat vaihtelevat maittain.

Lisäpalveluhinnasto

Lastesi turvallisuuden vuoksi muistathan seuraavat seikat:

-  lue huolellisesti turvaistuimen käyttöä koskevat ohjeet
-  turvaistuinta ei saa koskaan sijoittaa paikalle, jossa on turvatyyny (ellei sitä ole mahdollista kytkeä pois  päältä)
-  kiinnitä istuin aina tiukasti penkkiin: istuin ei saisi liikkua paria senttiä enempää sivu- tai  pitkittäissuunnassa
-  varmista, että turvaistuimen valjaat ja vyö ovat kunnolla paikoillaan ja kiinnitettyinä
-  ole itse esimerkkinä - kiinnitä aina turvavyö
-  vuokraaja kiinnittää itse istuimen vuokra-autoon

 

 

Suksitelineet ja suksiboksit

Kotimaassa suksitelineitä ja suksibokseja on saatavilla kaikkiin muihin autoluokkiin, paitsi mini- ja economy-luokkaan. Tarkista saatavuus varauksen teon yhteydessä kohdasta "Osta lisäpalveluja/lisävarusteita". Ulkomaan vuokrauksissa hinnat vaihtelevat maittain.

Lisäpalveluhinnasto

 

Navigointilaitteet

Tarjoamme käyttöösi navigointilaitetta, joka opastaa sinut luotettavasti ja vaivattomasti perille. Voit valita useita kohteita määränpääksi ja voit vaikuttaa reitin valintaan (esim. isot, keskikokoiset tai pienet tiet). Vältät myös ruuhkat ja tietyöt - GPS toimii koko Länsi-Euroopassa.

Ohjeistuksen saat suomen lisäksi 13 eri kielellä. Varaa navigaattori autovarauksesi yhteydessä. Navigaattorien malli ja saatavuus vaihtelee paikkakunnittain. Ulkomailla tapahtuvissa vuokrauksissa hinta vaihtelee maittain.

Lisäpalveluhinnasto


 

 

Haetko autonvuokrauskumppania? Olemme tavoitettavissa puhelimella tai sähköpostilla: 040 3062 600 | myynti@europcar.fi

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää