Europcar stations

Vantaa Aviapolis henkilö- ja pakettiautovuokraamo

 
perintotie 8, europcar finland hq,
helsinki,
01510 vantaa
Suomi
???global.stationMapAlt???
P : 60º 17' 54.6" I : 24º 58' 5.16"

Vuokraa henkilö- tai pakettiauto toimipisteestä Vantaa Aviapolis

Vantaa Aviapolis Europcar-toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Tikkurilantietä ja muutaman minuutin päässä valtatiestä E18. Helsinki-Vantaan lentoasema on vajaan kahden kilometrin päässä. Toimipisteelle pääsee lentokentältä kätevästi junalla tai linja-autolla. Toimipisteeltä on nopea ajoyhteys Vantaan muihin kaupunginosiin, Espooseen ja Helsinkiin.

Tutustu kaupunkiin Vantaa Aviapolis ja sen lähiympäristöön autolla

Vantaa Aviapolis sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea. Koko pääkaupunkiseutu – Helsinki, Kauniainen, Vantaa ja Espoo – on lyhyen automatkan päässä. Toimipisteen välittömässä läheisyydessä on useita hotelleja. Kauppa- ja viihdekeskus Jumboon on vain kilometri. Keskuksesta löytyy lukuisia kauppoja, ravintoloita, baareja, palveluita sekä elokuvateatteri, keilailu- ja minigolfradat sekä vesipuisto ja kylpylä. Lisäksi Jumbossa on hotelli. Suomen ilmailumuseoon on 1,6 kilometrin matka. Kolmen kilometrin automatkan päässä on Tammisto, jossa on monia suuria vaate- ja tarvikeliikkeitä sekä SuperPark-liikuntakeskus.

Vantaan Tikkurilassa sijaitsevaan Heurekan tiedepuistoon on 6,2 kilometrin automatka.

Helsingin puolella sijaitseva Haltialan kotieläintila on 8 kilometrin päässä. Maatilalla on lampaita, lehmiä ja hevosia sekä mukava kahvila.

Vantaan Myyrmäkeen on 11,5 kilometriä, Tikkurilan keskustaan viitisen kilometriä ja Helsingin keskustan päärautatieasemalle on 18 kilometriä. Keskusta tarjoaa paljon näkemistä ja kokemista koko perheelle. Keskustassa on lukuisia tavarataloja, liikkeitä, baareja, kahviloita, ravintoloita, museoita, hotelleja ja kauneudenhoitopalveluja. 

Vietä hauska päivä Helsingin huvipuistossa Linnanmäellä. Sauno Hernesaaressa sijaitsevassa merenrantasauna Löylyssä, jossa on myös ravintola. Käy Kauppatorilla meren rannassa ostoksilla ja kahvilla. Sen jälkeen voit mennä nauttimaan Allas Sea Poolin saunasta ja uima-altaista. Tai tutustu keskustan upeaan arkkitehtuuriin, kuten Senaatintoriin ja Tuomiokirkkoon, Kauppatorin kupeessa sijaitsevaan Uspenskin katedraaliin tai Töölön kaupunginosassa olevaan Temppeliaukion kirkkoon.

Vantaa Aviapolisin toimipisteeltä on helppo autoilla lähikaupunkeihin, kuten Espooseen ja Vantaalle, ja myös kauemmas Suomeen. Sieltä on esimerkiksi Nurmijärvelle 29 km, Keravalle 18 km, Porvooseen 46 km ja Hyvinkäälle 48 km.

Europcar on Euroopan johtava autonvuokrausyritys. Lue lisää Europcarista ja vuokraa henkilöauto vierailemalla autonvuokrauksen kotisivullamme. Jos haluat vuokrata pakettiauton, käy pakettiautojen vuokraussivullamme.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Aukioloajat

La
Normaalit aukioloajat
10:00 - 18:00
Su
Normaalit aukioloajat
10:00 - 18:00
Ma
Normaalit aukioloajat
07:00 - 21:00
Ti
Normaalit aukioloajat
07:00 - 21:00
Ke
Normaalit aukioloajat
07:00 - 21:00
To
Normaalit aukioloajat
07:00 - 21:00
Pe
Normaalit aukioloajat
07:00 - 21:00

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Muut toimipisteet

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Vantaa Aviapolis toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajan matkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Vantaa Aviapolis toimipisteestä.

Europcar Vantaa Aviapolis on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Vantaa Aviapolis toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.

Suosituimmat 5 lähintä kaupunkia