Europcar stations

Rovaniemi rautatieasema henkilö- ja pakettiautovuokraamo

 
ratakatu 5,
96100 rovaniemi
Suomi
???global.stationMapAlt???
P : 66º 29' 53.88" I : 25º 42' 21.24"

Vuokraa henkilö- tai pakettiauto toimipisteestä Rovaniemi Railway Station

Rovaniemi Railway station Europcar-toimipiste sijaitsee Rovaniemen kaupungin keskustassa Rovaniemen rautatieasemalla ja 10 kilometrin päässä Rovaniemen lentoasemalta. Lentoasemalta pääsee rautatieasemalle linja-autolla tai taksilla.

Tutustu kohteeseen Rovaniemi Railway Station ja sen lähiympäristöön autolla

Rovaniemi Railway Station Europcarin toimipiste on keskeisellä paikalla Rovaniemen keskustassa kaupungin rautatieaseman kupeessa. Toimipisteen läheisyydessä on useita hotelleja ja ravintoloita, kauppoja ja erilaisia palveluita. Arktikum, arktisten alueiden museo ja tiedekeskus, sekä pohjoisen metsiä esittelevä Tiedekeskus Pilke ovat vajaan 2 kilometrin päässä. Autolla viiden kilometrin päässä sijaitseva Arktinen puutarha on suosittu kohde auringonlaskujen ja revontulien kuvaamiseen ja ihailemiseen.

Rovaniemen seudun kuuluisimman asukkaan, Joulupukin, koti SantaPark on vain 8 kilometrin päässä Rovaniemen rautatieasemalta koilliseen. Sen läheisyydestä löytyy myös Joulumuorin talo, Tallitontun piha lukuisine eläimineen sekä Husky Park, jossa voit tutustua koiriin ja osallistua rekiajeluun koiravaljakon kyydissä. Joulupukin maassa voi myös nähdä joulupukin poroja ja päästä poroajeluelämykselle.

Rovaniemeltä 5 kilometriä länteen sijaitsee Rovaniemen oma hiihtokeskus, Ounasvaara, jossa voi hiihtää ja lasketella. Ounasvaarassa on myös golfpuisto.

Alueella on myös paljon erilaisia luontopolkuja ja retkeilyalueita, joista Napapiirin retkeilyalue sijaitsee 25 kilometrin päässä Rovaniemen juna-asemalta. Alueella voi patikoida, meloa, kalastaa, hiihtää ja lumikenkäillä.

Arctic SnowHotel -lumihotelli jääravintoloineen ja baareineen sekä ulkoaktiviteetteineen on 28 kilometriä Rovaniemeltä pohjoiseen.

Ranuan eläinpuistoon on matkaa 80 kilometriä etelään päin. Eläinpuistossa on noin 50 villieläinlajia ja 200 eläinyksilöä, ja siellä voi tutustua erilaisten arktisten eläimien elämään.

Pyhä-Luoston kansallispuistoon on matkaa 114 km. Kansallispuisto sijaitsee Pyhän ja Luoston tunturikeskusten vierellä, ja se tarjoaa jylhiä maisemia, upeaa luontoa ja hiljaisuutta.

Europcar on Euroopan johtava autonvuokrausyritys. Lue lisää Europcarista ja vuokraa henkilöauto vierailemalla autonvuokrauksen kotisivullamme. Jos haluat vuokrata pakettiauton, käy pakettiautojen vuokraussivullamme.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Aukioloajat

Ke
Normaalit aukioloajat
07:00 - 23:00
To
Normaalit aukioloajat
07:00 - 23:00
Pe
Normaalit aukioloajat
07:00 - 23:00
La
Normaalit aukioloajat
07:00 - 23:00
Su
Normaalit aukioloajat
07:00 - 23:00
Ma
Normaalit aukioloajat
07:00 - 23:00
Ti
Normaalit aukioloajat
07:00 - 23:00

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Muut toimipisteet

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Rovaniemi rautatieasema toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajan matkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Rovaniemi rautatieasema toimipisteestä.

Europcar Rovaniemi rautatieasema on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Rovaniemi rautatieasema toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.

Suosituimmat 5 lähintä kaupunkia