Europcar stations

Auton ja pakettiauton vuokraus Helsinki-Vantaan lentoasemalta

 
helsinki international airport,
terminal 2, arrivals hall,
01530 vantaa
Suomi
???global.stationMapAlt???
P : 60º 19' 0.12" I : 24º 58' 15.24"

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaalla puolen tunnin päässä Helsingin keskustasta, lähellä E12-, E18- ja E75-moottoriteitä. Sieltä on helppo kulkea vuokra-autolla minne tahansa Suomessa. Europcarin vuokraustiski sijaitsee lentoaseman kahden terminaalin välissä.

Jos saavut joukkoliikenteellä, suoraan terminaaleihin pääsee hyvin sekä junalla että bussilla. P- ja I-junat kulkevat säännöllisesti lentoaseman ja Helsingin keskustan välillä, ja bussilla pääsee Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja muualle Suomeen.

Voit nauttia sujuvasta matkan aloituksesta, kun vuokraat auton Europcarin Helsinki-Vantaan lentoaseman toimipisteestä. Nauti matkastasi!

Vuokraa auto tai pakettiauto Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Europcarin vuokra-autolla liikut mukavasti, olipa tarkoituksenasi viettää pari päivää pääkaupungissa tai ajaa pohjoiseen talvilajeista nauttimaan.

Opel Karlin tai Volkswagen Upin kaltainen pieni kaupunkiauto on pariskunnalle tai yksinmatkustajalle erinomainen ratkaisu ajelemiseen ympäri kaupunkia. Jos mukanasi on matkatavaroita ja urheiluvälineitä, haluat varmaan suuremman vaihtoehdon, kuten viisipaikkaisen Volkswagen Tiguanin tai seitsenpaikkaisen Touranin. Audi Q5 puolestaan on tyylikäs vaihtoehto, jos haluat mieluummin premium-luokan auton.

Suuremmat esineet kulkevat kätevästi sopivan kokoisella pakettiautolla.

Löydät varmasti sopivan vaihtoehdon lyhyt- ja pitkäkestoisista vuokrausratkaisuistamme – päiväksi, viikoksi tai kuukaudeksi. Voit myös palauttaa auton mihin tahansa Europcarin toimipisteeseen Suomessa, joten voit liikkua koko maassa.

Ystävällinen ja joustava palvelumme, kilpailukykyiset hinnat ympärivuoden, ei piilokuluja – teet varmasti hyvät kaupat. Vuokraa auto luottavaisin mielin Europcar Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Tutustu Helsinkiin ja sen ympäristöön autolla

Matka voi alkaa, kun olet hakenut vuokra-autosi. Aiotko viettää aikaa Helsingissä? Suomen pääkaupunki on todellinen helmi. Nautit varmasti kävelyistä leveillä kaduilla historiallista arkkitehtuuria ihastellen. Kun perinteiset nähtävyydet alkavat kyllästyttää, suuntaa vaikkapa Linnanmäelle nauttimaan jännittävistä laitteista ja peleistä. Jos adrenaliini alkaa käydä voimille, voi olla hyvä ajatus rentoutua jossakin kaupungin monista yleisistä saunoista.

Lähellä kaupungin keskustaa sijaitseva Hietaniemen ranta muodostaa kaupungille kauniin kontrastin. Siellä on mukava viettää rentouttava päivä auringossa maailman menoa seuraten. Ja jos olet täynnä energiaa, voit vuokrata kajakin ja tutustua kaupunkiin vesiltä käsin.

Tekeekö mielesi jonnekin kauemmas? Kolmen tunnin kauniin reitin päässä lännessä on 5 000 vuotta Imatrankoski, jonne padottu lähijärvistä tuleva vesi tarjoaa upean spektaakkelin päivittäisissä koskinäytöksissä.

Ajaminen Helsingissä

Suomessa on yleisesti ottaen mukava liikkua autolla, sillä ruuhkia on vähän ja maisemat ovat kauniit. Muista ajaa oikealla ja ohittaa vasemmalta. Nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä. Nopeusrajoitusta osoittavat liikennemerkit ovat pyöreitä ja niissä on punainen reuna.

Valtaosa katupysäköinnistä Helsingissä on maksullista. Osta lipuke automaatista ja laita se auton tuulilasin sisäpuolelle. Pysäköintimaksu on 2–4 euroa tunnissa. Auton voi siirtää toiselle samanhintaiselle pysäköintipaikalle samalla lipukkeella, jos pysäköintiaikaa on vielä jäljellä. Rautatieasemalla ja lentoasemalla noudatetaan erityisjärjestelyjä ja ?hintoja.

Liikenneasemia on runsaasti ja useimmilla niistä voi maksaa luottokortilla. Suomessa ei ole tulliteitä.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Aukioloajat

Su
Normaalit aukioloajat
09:00 - 23:59
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
00:01 - 08:59
Ma
Normaalit aukioloajat
00:00 - 01:00
07:00 - 23:59
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
01:01 - 06:59
Ti
Normaalit aukioloajat
00:00 - 01:00
07:00 - 23:59
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
01:01 - 06:59
Ke
Normaalit aukioloajat
00:00 - 01:00
07:00 - 23:59
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
01:01 - 06:59
To
Normaalit aukioloajat
07:00 - 23:59
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
00:00 - 06:59
Pe
Normaalit aukioloajat
07:00 - 23:59
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
00:00 - 06:59
La
Normaalit aukioloajat
09:00 - 23:00
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
00:00 - 08:59
23:01 - 23:59

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Muut toimipisteet

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Helsinki-Vantaa lentoasema toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajan matkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Helsinki-Vantaa lentoasema toimipisteestä.

Europcar Helsinki-Vantaa lentoasema on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Helsinki-Vantaa lentoasema toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.

Suosituimmat 5 lähintä kaupunkia