Europcar stations

Helsinki keskusta henkilö- ja pakettiautovuokraamo

 
office: mannerheimintie 56,
parking: p-töölö,l3,töölönkat,
00260 helsinki
Suomi
???global.stationMapAlt???
P : 60º 10' 37.92" I : 24º 55' 45.84"

Vuokraa henkilö- tai pakettiauto toimipisteestä Helsinki keskusta

Helsingin keskustan Europcar-toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Töölössä Mannerheimintien varressa. Toimipisteestä on nopeat kulkuyhteydet Helsingin keskustaan, jonne pääsee useammalla linja-autolla ja raitiovaunulla ja jopa kävellen. Lisäksi toimipisteestä on hyvät yhteydet muualle Helsinkiin, Helsinki-Vantaan lentoasemalle sekä pääkaupunkiseudun muihin kaupunkeihin, kuten Espooseen ja Vantaalle. Lentokentälle on matkaa 17 kilometriä. Toimipisteelle pääsee suoraan lentokentältä linja-autolla ja rautatieasemalta linja-autolla ja raitiovaunulla. Lähin metropysäkki on kävelymatkan päässä Helsingin päärautatieasemalla.

Tutustu kaupunkiin Helsinki keskusta ja sen lähiympäristöön autolla

Helsingin keskustan Europcarin toimipiste sijaitsee keskellä vilkasta Helsinkiä. Kävelymatkan päästä löytyvät Helsingin Oopperatalo, Finlandiatalo ja Töölönlahti, jonka vieressä sijaitsevassa Hesperianpuistossa on mukava viettää aikaa, ulkoilla tai urheilla. Suomen kansallismuseoon, Eduskuntatalolle, Musiikkitalolle, Helsingin keskustakirjasto Oodiin ja Kiasman nykytaiteen museoon on lyhyt kävelymatka.

Toimipisteen läheisyydessä on runsaasti ravintoloita, kahviloita ja baareja sekä muutama hotelli.

Helsingin keskusta sijaitsee vain muutaman minuutin päässä Europcarin toimipisteestä. Keskusta tarjoaa paljon näkemistä ja kokemista koko perheelle. Keskustassa on lukuisia tavarataloja, liikkeitä, baareja, kahviloita, ravintoloita, museoita, hotelleja ja kauneudenhoitopalveluja.

Vietä hauska päivä Helsingin huvipuistossa Linnanmäellä. Sauno Hernesaaressa sijaitsevassa merenrantasauna Löylyssä, jossa on myös ravintola. Käy Kauppatorilla meren rannassa ostoksilla ja kahvilla. Sen jälkeen voit mennä nauttimaan Allas Sea Poolin saunasta ja uima-altaista. Tai tutustu keskustan upeaan arkkitehtuuriin, kuten Senaatintoriin ja Tuomiokirkkoon, Kauppatorin kupeessa sijaitsevaan Uspenskin katedraaliin tai Töölön kaupunginosassa olevaan Temppeliaukion kirkkoon. Kuuden kilometrin päässä keskustasta on Helsingin eläintarha Korkeasaari. Samalla saarella on myös mukava koko perheen köysiseikkailupuisto Korkee.

Helsingistä on helppo autoilla lähikaupunkeihin, kuten Espooseen ja Vantaalle, ja myös kauemmas Suomeen. Helsingistä on esimerkiksi Lahteen 107 km, Turkuun 168 km, Porvooseen 51 km, Hämeenlinnaan 101 km ja Kotkaan 133 km.

Europcar on Euroopan johtava autonvuokrausyritys. Lue lisää Europcarista ja vuokraa henkilöauto vierailemalla autonvuokrauksen kotisivullamme. Jos haluat vuokrata pakettiauton, käy pakettiautojen vuokraussivullamme.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Aukioloajat

Ti
Normaalit aukioloajat
08:00 - 16:00
Ke
Normaalit aukioloajat
08:00 - 16:00
To
Normaalit aukioloajat
08:00 - 16:00
Pe
Normaalit aukioloajat
08:00 - 16:00
La
Normaalit aukioloajat
Suljettu
Su
Normaalit aukioloajat
Suljettu
Ma
Normaalit aukioloajat
08:00 - 16:00

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Muut toimipisteet

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Helsinki keskusta toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajan matkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Helsinki keskusta toimipisteestä.

Europcar Helsinki keskusta on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Helsinki keskusta toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.

Suosituimmat 5 lähintä kaupunkia