Europcar stations

Espoo henkilö- ja pakettiautovuokraamo

 
haltilanniitty 6,
02200 espoo
Suomi
???global.stationMapAlt???
P : 60º 10' 15.96" I : 24º 45' 6.12"

Vuokraa henkilö- tai pakettiauto toimipisteestä Espoo

Espoon Europcar-toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon Olarissa kätevästi Kehä II:n varrella. Toimisto sijaitsee Espoo Audi Centerissä. Toimipisteestä on hyvät kulkuyhteydet Helsinkiin ja Vantaalle sekä Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Lentokentälle on matkaa 28 kilometriä. Toimipisteelle pääsee kätevästi linja-autolla tai metrolla. Lähin metropysäkki on kävelymatkan päässä Niittykummussa.

Tutustu kaupunkiin Espoo ja sen lähiympäristöön autolla

Espoo ja sen lähiympäristö tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa. Koko pääkaupunkiseutu – Helsinki, Kauniainen, Vantaa ja Espoo – on lyhyen automatkan päässä.

Nauti avarasta ja puhtaasta luonnosta esimerkiksi Nuuksion kansallispuistossa tai meren rannalla. Tai lähde päiväksi yhteen Espoon rannikon saarista. Hyppää saaristoveneen matkaan ja nauti upeista merimaisemista. Nuuksiossa käydessä kannattaa tutustua Suomen luontokeskus Haltiaan tai viettää yö telttaillen.

Moderni Espoon kaupunki tarjoaa lukuisia suuria ostoskeskuksia, joissa voi viettää aikaa koko päivän ostoksia tehden ja hyvästä ruoasta ja juomasta nauttien. Kokeile vaikkapa Iso Omena -ostoskeskusta Matinkylässä tai Leppävaaran Selloa. Ostoskeskukset ovat keitaita, joissa riittää tekemistä koko päiväksi.

Urheilun ystäville Espoossa löytyy paljon tekemistä. Kokeile kiipeilemistä, nauti lukuisista uima-altaista tai viihdy raikkaassa ulkoilmassa juosten, kävellen, pyöräillen tai vaikkapa ratsastaen. Serenan vesipuisto ja hiihtokeskus tarjoavat mukavaa tekemistä koko perheelle ympäri vuoden.

Espoo Metro Areenassa voi nauttia erilaisista konserteista ja urheilutapahtumista. Siellä voi seurata myös Espoon kaupungin oman jääkiekkoseuran pelejä. Espoon kaupunginteatteri tarjoaa ohjelmaa kulttuurin nälkäisille. Muita kulttuurikohteita ovat Tapiolassa sijaitseva näyttelykeskus WeeGee, jonka tiloissa on muun muassa Espoon modernin taiteen museo EMMA ja Espoon kaupunginmuseo KAMU. Näyttelykeskuksen tiloissa on myös Matti Suurosen suunnittelema Futuro-talo.

Espoo on täynnä historiaa. Mukavia vierailukohteita ovat useat kartanot ja pienet huvilamuseot, jotka raottavat oven kaupungin menneisyyteen. Espoon keskuksessa sijaitseva keskiaikainen harmaakivikirkko on Espoon vanhin säilynyt rakennus ja ehdottomasti vierailun arvoinen.

Europcar on Euroopan johtava autonvuokrausyritys. Lue lisää Europcarista ja vuokraa henkilöauto vierailemalla autonvuokrauksen kotisivuillamme. Jos haluat vuokrata pakettiauton, käy pakettiautojen vuokraussivullamme.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Aukioloajat

Ti
Normaalit aukioloajat
07:30 - 18:00
Ke
Normaalit aukioloajat
07:30 - 18:00
To
Normaalit aukioloajat
07:30 - 18:00
Pe
Normaalit aukioloajat
07:30 - 18:00
La
Normaalit aukioloajat
Suljettu
Su
Normaalit aukioloajat
Suljettu
Ma
Normaalit aukioloajat
07:30 - 18:00

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Muut toimipisteet

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Espoo toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajan matkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Espoo toimipisteestä.

Europcar Espoo on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Espoo toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.

Suosituimmat 5 lähintä kaupunkia