Autonvuokraus voiture ja utilitaire LAUSANNE, RAUTATIEASEMA, KESKUSTA

Auton ja pakettiauton vuokraus LAUSANNE, RAUTATIEASEMA, KESKUSTA

Lausanne, Sveitsin viehättävä kaupunki, tarjoaa upeita nähtävyyksiä ja aktiviteetteja niin turisteille kuin liikematkalaisillekin. Auton vuokraaminen Lausannessa on loistava tapa tutustua kaupunkiin ja sen ympäristöön joustavasti. Europcarin Lausannen rautatieaseman ja keskustan toimipisteet tarjoavat laajan valikoiman laadukkaita autoja ja pakettiautoja vuokralle, jotka sopivat kaikenlaiseen matkustamiseen.
  • Laaja valikoima autoja: Europcarin Lausannen toimipisteistä löydät erilaisia autoja aina pienistä ja taloudellisista malleista suurempiin ja tilaviin autoihin.
  • Korkealaatuiset ajoneuvot: Kaikki Europcarin autot ovat huolellisesti huollettuja ja tarkastettuja, joten voit luottaa niiden turvallisuuteen ja luotettavuuteen.
  • Joustavat vuokrausehdot: Europcar tarjoaa joustavat vuokrausehdot, joten voit valita juuri sinulle sopivan vuokra-ajan ja palautuspaikan.
  • Asiantunteva palvelu: Europcarin ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivan auton ja antaa vinkkejä ajoreiteistä.
Vuokraa auto tai pakettiauto Europcarilta Lausannen rautatieasemalta tai keskustasta ja lähde tutustumaan Sveitsin kauniiseen ympäristöön omassa tahdissasi. Europcar tarjoaa luotettavaa ja laadukasta autonvuokrauspalvelua, jotta voit nauttia matkastasi täysin siemauksin. Varaa auto jo tänään ja ota kaikki hyöty irti Lausannen matkastasi!

Miksi vuokrata auto Europcarilta?

24h tiepalvelu

Ei piilokuluja

24/7 palvelu useimmilla suurimmilla lentokentillä

Vain uudet vuokra-autot

FAQ