Auton ja pakettiauton vuokraus Rovaniemen lentokentällä

  Auton ja pakettiauton vuokraus Rovaniemi lentoasema

  Europcar tarjoaa laadukasta ja monipuolista auton vuokrauspalvelua Rovaniemen lentoasemalla. Olit sitten matkalla perhelomalle tai työmatkalle, meiltä löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.
  Rovaniemi, Lapin pääkaupunki, on tunnettu vierailijoille ympäri maailmaa erityisesti joulupukin virallisena kotikaupunkina. Olisi hienoa, jos vuokraisit auton tai pakettiauton meiltä ja tutustuisit tähän viehättävään kaupunkiin ja sen ympäristöön omassa tahdissasi.
  • Joustavat vuokrausajat - Tarjoamme lyhytaikaisia ja pitkäaikaisia vuokrauksia, jotta voit valita sopivan ajankohdan matkallesi.
  • Laaja valikoima ajoneuvoja - Tarjoamme erilaisia autoja ja pakettiautoja, jotka sopivat niin yksittäisille matkailijoille kuin suuremmille ryhmillekin.
  • Ystävällinen asiakaspalvelu - Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan vuokrausvaihtoehdon.
  Älä epäröi vuokrata autoa tai pakettiautoa Europcarilta ja tee matkastasi Rovaniemelle entistäkin unohtumattomampi kokemus. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja varaa ajoneuvo matkallesi!

  Miksi vuokrata auto Europcarilta?

  24h tiepalvelu

  Ei piilokuluja

  24/7 palvelu useimmilla suurimmilla lentokentillä

  Vain uudet vuokra-autot