For Business

Vuokraa edustusluokan luksusautoja

Me Europcarilla ymmärrämme asiakkaitamme ja tiedämme, että liiketoiminnassa hyvällä vaikutelmalla on merkitystä. Siksi Selection-kalustomme koostuu uusista edustusluokan ajoneuvoista maailman johtavilta valmistajilta, kuten Audi, BMW, Mercedes, Porsche ja Jaguar. 
Selection-valikoiman avulla voit tehdä oikean vaikutuksen tärkeässä tilanteessa. Voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan auton. Voit olla varma, että Selection-valikoimasta saat haluamasi edustusmallin.  
Asiakkaamme ja heidän liiketoimintansa on meille ensijaisen tärkeää. Siksi vuokraamalla Selection-auton saat myös ensiluokkaista palvelua. Tee check-out nopeammin 'Priority Desk' -palvelumme avulla, samalla säästät aikaa ja tehostat liiketoimintaasi.  
Kokeneet asiantuntijamme ovat aina valmiina varmistamaan, että tunnet ajoneuvon ominaisuudet ja pääset turvallisesti ja mukavasti matkaan.  

LISÄTIETOA

Jätä soittopyyntö

Haluatko tietää lisää edustusluokan ajoneuvoistamme liikematkojasi varten? Jätä soittopyyntö, niin tiimimme soittaa sinulle takaisin ja palvelee sinua kysymyksissäsi. 
TAKAISINSOITTO
Valikoima johtavien merkkien edustus-, urheilu- ja luksusautoja 
Selection-valikoiman avulla valitset haluamasi mallin, et kategoriaa, joten tiskillä ei tule yllätyksiä 
Selection on saatavilla keskeisiltä toimipisteiltä, mukaan lukien useimmat lentokentät Euroopassa ja Australiassa  

Luksusautot

Vuokraa luksusauto

Europcarilla voit valita unelmiesi luksusmallin laajasta valikoimasta maailman arvostetuimpien merkkien ajoneuvoja.
Tutustu eri merkkeihin ja automalleihin. 
LUE LISÄÄ