For Business

Kansainvälinen all-inclusive-paketti liikematkoillesi

Oletko epävarma seuraavan liikematkasi kustannuksista? Europcarin Full Pack -paketti tarjoaa mielenrauhaa kiinteällä hinnalla liikematka-asiakkaillemme yli 46 maassa.
Europcar huolehtii liikkumistarpeistasi, jotta kollegasi voivat keskittyä liiketoiminnan hoitamiseen. Ei vuosimaksuja eikä volyymisitoumuksia. Kaikenkattava Europcarin Full Pack -paketti sisältää Premium-turvan, rajoittamattomat ajokilometrit ja mahdollisuuden lisäkuljettajaan sekä tilinhallinnan.  
 

LISÄTIETOA

Jätä soittopyyntö

Haluatko tietää lisää Europcarin autovuokrausratkaisuista liikematkoillesi? Jätä soittopyyntö, niin tiimimme soittaa sinulle takaisin ja palvelee sinua kysymyksissäsi.
 
TAKAISINSOITTO

TUTUSTU EUROPCARIN LIIKEMATKUSTUSRATKAISUJEN ETUIHIN

Kiinteät hinnat  
Lentokenttä- ja rautatieasemalisät sisältyvät hintoihisi. Ei yllätyksiä laskussa! 
Saatavilla 46 maassa  
Full Pack on saatavilla* 46 maassa neljällä mantereella. 
Rajoittamattomat kilometrit  
Kilometreistä ei tarvitse huolehtia - rajoittamattomat kilometrit sisältyvät kaikkiin autokategorioihin** ympäri maailmaa. 
Turva
Vahinkoturva ilman omavastuuta** ja henkilövakuutus (PAI)* sisältyvät**  

Onko sinulla jo paikallinen sopimus Europcarin kanssa?

Ei hätää! Voit silti hyötyä Full Pack -paketista niissä maissa, joissa se on saatavilla. Ota yhteyttä paikalliseen myyntiedustajaasi ja pyydä Full Pack -palvelua, niin voimme tarjota parhaat hinnat matkaasi varten.  

Kiinnostaako Full Pack?

Jos yrityksesi tekee jo yhteistyötä Europcarin kanssa, ota yhteyttä myyntiedustajaasi ja ala käyttämään all-inclusive-pakettia. Jos et vielä ole Europcarin asiakas, jätä soittopyyntö, ja myyntiedustaja ottaa sinuun pian yhteyttä.  
 
TAKAISINSOITTO

Liikematkustamisen ratkaisut

Tarjoamme liikematkustamisen palveluja globaalisti. Europarilta saat asiantuntevat ja kätevät ratkaisut kotimaan ja kansainvälisiin autonvuokrauksiin. Tutustu yritystarjouksiimme!
LUE LISÄÄ
Saatavuus riippuu maasta.
Full Pack on saatavilla seuraavissa maissa: Argentiina, Itävalta, Australia, Belgia, Bulgaria, Valko-Venäjä, Chile, Costa Rica, Kroatia, Tšekki, Tanska, Dubai, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Unkari, Irlanti, Iran, Italia, Latvia, Liettua, Moldova, Montenegro, Marokko, Meksiko, Mosambik, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Norja, Panama, Peru, Puola, Portugali, Romania, Serbia, Slovakia, Etelä-Afrikka, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Tunisia, Turkki, Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat, Uruguay.
**Se sisältää myös henkilövahinkoturvan, joka kattaa enintään 200 000 euroa henkilöä kohden, kattaen kuljettajat ja matkustajat ruumiinvamman tai kuoleman varalta. Tämä turvapaketti vapauttaa taloudellisesta vastuusta ajoneuvon vahingoittumisen, törmäyksen, varkauden tai varkauden yrityksen seurauksena.
*** Full Pack -hintaluokkiin kuuluvat kategoriat.
Joitakin eroja voi esiintyä paikallisten erityispiirteiden vuoksi.