Valitse premium-autoistamme sopiva ajoneuvo mihin tahansa erityistilanteeseen

LIIKU TYYLILLÄ!
Elämä koostuu hetkistä ja tunteista. Europcarin autonvuokrauksen avulla saat unohtumattomia hetkiä ja tunteita elämään! Selection-valikoimamme tarjoaa sinulle täydellisen kokemuksen, jonka tulet muistamaan aina.
Tyylikkäistä coupeista ja avoautoista, eksklusiivisiin Executive- ja Luxury-autoihin ja tehokkaisiin Sports Performance -autoihin. Europcarilta löydät sinun tarpeisiin sopivan mallin.

Miksi valita Selection-valikoima Europcarilta?

Valitsemalla Europcar Selectionin saat käyttöösi laajan valikoiman luksusautoja maailman ikonisimmilta merkeiltä, ​​jotka on valmistettu rajattomalla intohimolla
Kun teet varauksen, pyydä tiettyä mallia ja aja pois tyylikkäästi! Europcar Selection-ajoneuvoilla saat paitsi upean ajokokemuksen, myös hyödyt myös ensiluokkaisesta palvelustamme. Selection-asiakkaana pääset käyttämään Europcarin Priority-palvelua, joka nopeuttaa check-in-prosessia.
Pääset liikkeelle hetkessä! Europcarilla hyödyt 65 vuoden kokemuksesta, joka tarjoaa asiakkaillemme arvokasta ja laadukasta autonvuokrausta. Olet sitte ​​työmatkalla tai vain etsimässä autoja luksusviikonloppumatkallesi – tarjoamme arvostettuja automerkkejä suurimmilla Europcar-asemilla Euroopassa ja Australiassa.
Huom! Selection-valikoima on saatavilla vain tietyissä maissa ja toimipisteissä.