Kia-autonvuokraus | Europcar

Kia on palkittu korealainen autonvalmistaja. Hyundain sivuhaarana heidän autonsa tunnetaan laadusta ja kestävyydestä. Kestävyydessä Kia onkin alan johtajia. Tarvitsetpa sitten matkakumppanin maaseudulle tai keskikokoisen porrasperämallin kaupunkiin, Kialta löydät tarpeisiisi sopivan mallin. Kia-autonvuokrausta et joudu etsimään Europcaria kauempaa.

Laatu ja kestävyys

Kia aloitti toimintansa polkupyörävalmistajana vuonna 1944. Sen jälkeen yhtiö laajeni autoteollisuuteen ja on ollut Amerikan markkinoilla vuodesta 1994 lähtien. Kia voitti World Car Awards -palkinnon vuonna 2020 ja on alansa edelläkävijä 10 vuoden / 100 000 mailin takuuohjelmalla. Kia ei pelkästään panosta autojen kestävyyteen, vaan takaa sen.

Teknologia ja turvallisuus

Kia käyttää paljon aikaa ja energiaa tehdäkseen ajoneuvoistaan mahdollisimman turvallisia. Ajoneuvon rungossa käytetään erittäin lujaa terästä, mikä tarkoittaa, että samalla kun auto on kevyempi, sen rakenteen jäykkyys on suurempi. Tämän tuloksena kuljettaja saa ajokokemuksen, jossa on parempi polttoainetehokkuus ja parantunut törmäysturvallisuus

Kia-autonvuokrauksesi

Etsitpä sitten katumaasturia tai keskikokoista porrasperäistä mallia, Kialla on laaja valikoima tarpeisiisi sopivia ajoneuvoja, jotka löydät Europcarilta. Uusimme jatkuvasti kalustoamme ja meiltä löydät valikoiman autoja ja sähköajoneuvoja kaupunkiajoon. Jos etsit jotain tyylikkäämpää, voit tutustua myös luksusautojen valikoimaamme. Voit varata autosi ja jopa hoitaa check-in-toiminnon sovelluksemme avulla, ja koska meillä on 3 835 Europcar-toimipistettä yli 140 maassa ympäri maailmaa, löydät varmasti Europcar-toimipisteen läheltäsi.