Seat-autonvuokraus | Europcar

Seat on ollut Volkswagenin tytäryritys vuodesta 1986 lähtien ja valmistanut pitkään monenlaisia luotettavia ja turvallisuuden huomioon ottavia malleja. Etsitpä sitten mukavaa, kompaktia autoa kaupunkikiertelyyn, 5-ovista katumaasturia tai 7-paikkaista monikäyttöajoneuvoa, Seat-autonvuokraus on aina järkevä valinta.

Vertailu Volkswageniin

Väistämättä SEAT-malleja verrataan niiden VW-serkkuihin. SEAT Mii on kompakti kaupunkiauto, joka muistuttaa VW Up:ia. Se on mukava ajettava kaupungissa ja pienen kokonsa ansiosta vaikeasti tavoiteltavan parkkitilan löytäminen on helppoa. Jos tarvitset jotakin hieman suurempaa, Leonin koko on verrattavissa VW Golfiin ja se tarjoaa vaikuttavan tavaratilan, erityisesti takaistuimet alas laskettuina.

Katumaasturit ja perheautot

Seatilla on useita katumaastureita mallistossaan. Arona on pieni katumaasturi, jota verrataan Nissan Jukeen. Se on 5-ovinen crossover, joka tarjoaa miellyttävän korkean ajoasennon. Jos tarvitset jotain vielä suurempaa, mallistossa on 7-paikkainen Alhambra, tilava monikäyttöajoneuvo, joka on voittanut useita palkintoja ja sillä on myös viiden tähden Euro NCAP -kokonaisluokitus.

Seat-vuokraus Europcarilta

Seat-autonvuokraus ei voisi olla helpompaa Europcarilla. Toimimme yli 140 maassa ja 3 835 toimipisteessä. Uusimme kalustoamme jatkuvasti tarjotaksemme sinulle parhaan valikoiman ajoneuvoja eri tarpeisiisi. Etsitpä sitten avoautoa, luksusajoneuvoa tai ihan vain kaupunkiautoa siirtyäksesi paikasta A paikkaan B, Europcarilla on jotain sinua varten. Sovelluksemme avulla online check in -toiminnon hoitaminen on helppoa ja vakioasiakkaat voivat hyötyä monista eri alennuksista ja eduista. Europcarilla on joustavia päivä-, viikko- ja kuukausikohtaisia sopimuksia, joten tarvitessasi vuokra-autoa, tarkista Europcarin tarjonta