Europcar

Autonvuokraus Kittilässä

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Kittilä

Autonvuokrauspisteet Kittilässä

Vuokraa auto Europcarilta Kittilässä

Kittilä sijaitsee Lapissa 200 km:n päässä Napapiiriltä. Sen lähellä ovat Levin ja Ylläksen suositut hiihtokeskukset, ja kaupungin lukuisat teema-aktiviteetit, kuten poroajelut ja Joulupukin vierailut, tekevät siitä mainion tukikohdan Lapin kiertelyyn vuokra-autolla.

Europcar-autonvuokrauskokemus Kittilässä

Kittilän toimipisteemme sijaitsee kätevästi kaupungin lentoasemalla, joten saat vuokra-auton käyttöösi hetkessä lennon laskeuduttua. Lentoasemalta on 6 km Kittilän keskustaan ja läheltä kulkee kantatie 79, jota pitkin voit jatkaa matkaasi helposti joko Kittilään tai kauemmas Lappiin. Lentoasemalta pääsee lähellä oleviin kaupunkeihin ja hiihtokeskuksiin lentokenttäbussilla, joihin tarvitaan yleensä varaus.

Joustavat, edulliset ratkaisumme vastaavat tarpeisiisi, kun tarvitset auton päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai jopa pidemmäksi ajaksi. Meillä on matkallesi sopiva auto – pienestä Volkswagen Upista tilavaan Opel Vivaroon ja ylellisestä Audi Q5:stä käytännölliseen Volkswagen Transporter ?pakettiautoon.

Jos yhdensuuntainen matka sopii tarpeisiisi paremmin, voit myös palauttaa vuokra-autosi määränpäässäsi toiseen Europcarin toimipisteeseen. Kaikki tämä varmistaa, että saat tarvitsemasi ratkaisut.

Ajaminen Kittilässä

Suomessa ajetaan tien oikeassa reunassa ja ohitetaan vasemmalta. Autojen nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä.

Kittilässä valtaosa katupysäköinnistä on maksullista. Osta lipuke automaatista ja laita se auton tuulilasin sisäpuolelle. Pysäköintimaksu on 1,40 euroa/tunti.

Huomaa, että jos ajat kauemmas Lappiin tai syrjäseuduille, liikenneasemia voi olla harvemmassa, joten suunnittele matkasi huolellisesti. Useimmilla liikenneasemilla voi maksaa luottokortilla.

Jos joudut vaikeuksiin matkan varrella, voit soittaa hätänumeroon 112 missä tahansa päin Eurooppaa. Operaattori kytkee puhelusi senhetkisen maasi hätäkeskukseen. Operaattorit voivat vastata puheluusi kotimaansa kielellä, englanniksi ja ranskaksi.

Tutustu Kittilään ja sen ympäristöön autolla

Kittilä tunnetaan etenkin Levin suositusta hiihtokeskuksesta, mutta myös itse kaupunki on viehättävä kohde parin päivän oleskelulle. Taidemuseo Einari Junttilassa pääset ihailemaan noin 85:ttä tämän kuuluisan lappilaisen taidemaalarin teosta Lapin maisemista.

Tekeekö jo mieli tien päälle vuokra-autolla? Tässä Suomen villissä ja kauniissa osassa on vaikea valita ensimmäistä tutustumiskohdetta.

Kahden tunnin ajomatkan päässä Lampivaarassa sijaitsee Euroopan ainoa toimiva ametistikaivos. Osallistu kaivosvierailulle ja opi kristallien historiasta sekä ametistien louhinnasta. Saat jopa kaivaa itse ametistin muistoksi kotiin.

Rohkeimmat saattavat tähdätä kahden ja puolen tunnin päähän Saariselän hiihtokeskukseen, jossa pääsee syöksymään alas Suomen pisintä kelkkarataa!

Privilege-ohjelmassa saat etua siitä, että valitset Europcarin

Europcarin Privilege-ohjelma on ilmainen kansainvälinen kanta-asiakasohjelmamme, johon kuuluu neljä tasoa: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite ja Privilege Elite VIP. Pääset keräämään palkintoja, kun vuokraat auton Europcarilta jossakin yli 140:stä toimintamaastamme. Privilege-jäsenyydellä saat auton käyttöösi viikonlopun ajaksi ilmaiseksi aina, kun siirryt ohjelmassa yhden tason ylöspäin.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Kittilä

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Kittilä toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Kittilä toimipisteestä.

Europcar Kittilä on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Kittilä toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.