Europcar

Autonvuokraus Joensuussa

 

Etsi toimipisteitä kaupungista Joensuu

Autonvuokrauspisteet Joensuussa

Vuokraa auto Europcarilta Joensuussa

Joensuu sijaitsee Saimaan pohjoisreunalla, noin 450 km:n päässä Helsingistä. Se on monia suomalaisia kaupunkeja rauhallisempi ja vähemmän turistien suosiossa, mutta jos nautit rennosta ympäristöstä, tämä voi olla sinulle juuri oikea paikka!

Vuokra-autollasi voit myös liikkua kaupungissa helposti ja tutustua Joensuuhun sekä sen ympäristöön.

Europcar-autonvuokrauskokemus Joensuussa

Europcarin vuokra-auton valitsemalla olet valmis nauttimaan sujuvasta matkasta Joensuussa tai kauempana Suomessa.

Europcar Joensuu vuokraa autoja ja pakettiautoja kätevästi keskustan lähellä Merimiehenkadulla sijaitsevassa toimipisteessään, jonne on 20 minuutin kävelymatka rautatieasemalta. Lähellä kulkevat valtatiet 6 ja 9 vievät sinut ulos kaupungista ja kohti jatkokohdettasi.

Olemme ylpeitä ystävällisestä, joustavasta palvelustamme, ja pystymme vastaamaan lyhyt- tai pitkäaikaisiin vuokraustarpeisiisi päivä-, viikko- ja kuukausivuokrauksen avulla. Voit myös palauttaa vuokra-autosi johonkin muuhun Europcarin monista toimipisteistä, jos yksisuuntainen matka sopii suunnitelmiisi paremmin.

Aiotko viettää pari päivää kaupungissa nähtävyyksiin tutustuen ja rentoutuen? Kaupungin kaduilla on helppo liikkua edullisella kaupunkiautolla, kuten Volkswagen Upilla, joka on myös helppo pysäköidä. Jos edessä on pidempi matka tai matkustajia – tai matkatavaroita! – on enemmän, valitse suurempi auto, katumaasturi tai peräti pakettiauto. Tilavaan Volkswagen Caravelleen mahtuu mukavasti yhdeksän ihmistä.

Europcar auttaa sinut matkaan lähtöpaikastasi tai määränpäästäsi riippumatta.

Ajaminen Joensuussa

Aja Joensuussa tien oikeassa reunassa ja ohita vasemmalta. Nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä.

Kuten useimmissa Suomen kaupungeissa, valtaosa keskustan katupysäköinnistä on maksullista. Osta lipuke automaatista ja laita se auton tuulilasin sisäpuolelle. Pysäköintimaksu on 1,30–2 euroa tunnissa. Auton voi siirtää toiselle samanhintaiselle pysäköintipaikalle samalla lipukkeella, jos pysäköintiaikaa on vielä jäljellä. Seuraa ajan kulumista, sillä pysäköintiajan ylittyessä voit saada pysäköintivirhemaksun.

Suomen tiheämmin asutuilla seuduilla on yleensä runsaasti liikenneasemia, mutta niitä on harvemmassa maan pohjoisosassa ja maaseudulla. Ota tämä huomioon, kun suunnittelet matkaasi. Useimmilla liikenneasemilla voi maksaa luottokortilla.

Tutustu Joensuuhun ja sen ympäristöön autolla

Joensuu on Itä-Suomessa lähellä Venäjän rajaa sijaitseva opiskelijakaupunki. Se ei ehkä houkuttele yhtä paljon vierailijoita kuin jotkin muut Suomen kaupungit, mutta myös täältä löytyy paljon tekemistä. Läheiset järvet tarjoavat paljon mahdollisuuksia vesiurheiluun, ja maaseudulla on hyvin tilaa patikoida.

Jos kuitenkin aiot käyttää Joensuuta tukikohtana matkoillasi, pääset tutustumaan ympäristöön sydämesi kyllyydestä vuokra-autollasi!

Kahden ja puolen tunnin ajo Suomen upean järviseudun halki vie sinut Linnansaaren kansallispuistoon tutustumaan vaikuttaviin järvimaisemiin, vesistöihin ja saariin sekä kiehtovaan luontoon. Hyvällä tuurilla saatat bongata jopa harvinaisen saimaannorpan – voit parantaa mahdollisuuksiasi osallistumalla auringonlaskun norppasafarille!

Historiasta kiinnostuneen kannattaa suunnata 140 km:n päähän tutustumaan hämmästyttävän upeaan, vuonna 1475 perustettuun Olavinlinnaan, joka suojasi Savoa venäläisten hyökkäyksiltä. Romanttisesti järvien keskellä linna salpaa hengityksen, ja linna pääsee todella oikeuksiinsa kesällä järjestettävillä oopperajuhlilla.

Privilege-ohjelmassa saat etua siitä, että valitset Europcarin

Europcarin Privilege-ohjelma on ilmainen kansainvälinen kanta-asiakasohjelmamme, johon kuuluu neljä tasoa: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite ja Privilege Elite VIP. Pääset keräämään palkintoja, kun vuokraat auton Europcarilta jossakin yli 140:stä toimintamaastamme. Privilege-jäsenyydellä saat auton käyttöösi viikonlopun ajaksi ilmaiseksi aina, kun siirryt ohjelmassa yhden tason ylöspäin.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet kaupungissa Joensuu

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Suomi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Joensuu toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Joensuu toimipisteestä.

Europcar Joensuu on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Joensuu toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.