Europcar

Autovuokraamo Sardinia, Italia

 

Etsi toimipisteitä alueelta Sardinia

Hyödynnä Europcarin erinomaisia autonvuokraustarjouksia ympäri vuoden Sardinia in Italia. Valitse laajasta autovalikoimastamme juuri sinulle sopivin ajoneuvo yhdestä 10 toimipisteestä Sardinia alueella. Etsit sitten autonvuokrausta Sardinia alueelta osana lomaa, työmatkaa tai muuta tapahtumaa, löydät varmasti tarpeidesi mukaisen ajoneuvon. Johtavana autovuokraamona olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta lyhyaikaisiin ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin, edulliseen hintaan ilman piilotettuja maksuja.
Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat toimipisteet alueella Sardinia

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit alueella Sardinia

Suosituimmat alueet maassa Italia

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Sardinia toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajan matkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Sardinia toimipisteestä.

Europcar Sardinia on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Sardinia toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.