Europcar stations

Autonvuokraus Kittilässä Levillä

 
c/o lapland hotel sirkantahti,
levintie 1640,
99130 sirkka
Suomi
???global.stationMapAlt???
P : 67º 48' 27.72" I : 24º 48' 12.96"

Autonvuokraus Europcarilta Kittilässä Levillä on helppoa ja edullista. Vuokraustoimipisteemme sijaitsee laskettelukeskuksen ytimessä kantatie 79:n varrella, joten siitä pääsee helposti hiihtokeskukseen ja lähellä sijaitsevaan Kittilän kaupunkiin. Lähin lentoasema on Kittilässä noin 10 km:n päässä.

Europcarin vuokra-autolla pääset liikkumaan helposti ympäri hiihtokeskusta ja tutustumaan Kittilän kuntaan laajemminkin sekä nauttimaan lukuisista talviurheilulajeista!

Autonvuokraus Kittilässä Levillä

Suunnitteletko lyhyttä vierailua Kittilän Leville ystäväsi kanssa? Silloin pieni Volkswagen Up voi olla sopiva vaihtoehto. Tähtäätkö perheen kanssa pidemmälle matkalle ja tarvitset tilaa lasketteluvarusteille? Valitse silloin tilavampi ja mukavampi Volkswagen Tiguan tai Toyota Land Cruiser.

Suuremmille ryhmille tarjoamme peräti 9-paikkaisen Volkswagen Caravellen, jolloin mukaan mahtuvat kaikki ystävätkin!

Tarjoamme ystävällistä, joustavaa palvelua, joka sisältää vaihtoehtoja lyhyt- ja pitkäkestoiseen vuokraustarpeisiin päivä-, viikko- ja kuukausivuokrauksen avulla. Kolmivaiheinen varausprosessimme on varsin mutkaton, ja kun saavut toimipisteeseemme, koulutetut työntekijämme auttavat sinut tien päälle mahdollisimman pian.

Tarvitsetko auton vain menomatkalle? Ei hätää! Europcarilla voit palauttaa vuokra-auton määränpääsi toimipisteeseen sen sijaan, että matkustaisit takaisin vuokrauspaikkaan. Tämä on helppoa autonvuokrausta!

Tutustu Kittilään ja sen ympäristöön autolla

Levi on Suomen suurin hiihtokeskus ja sekä suomalaisten että ulkomaalaisten suosima talvilomakohde. Se tunnetaan myös yöelämästään, joten varmista, että sinulla riittää hiihtopäivän jälkeen energiaa myös hyvin ansaitulle after skille!

Jos laskettelu ei kiinnosta, tarjolla on paljon muutakin tekemistä, kuten lumikenkäkävelyjä, islanninhevosvaelluksia ja huskysafareja.

Haluatko tutkia vuokra-autollasi lähiseudun tarjontaa? Noin 40 minuutin päässä Levin hiihtokeskuksesta sijaitsee Lumikylä, upea hotelli, joka rakennetaan lumesta ja jäästä joka vuosi uudelleen. Voit varata sieltä huoneen tai vain nauttia muutaman juoman Jääbaarissa. Siellä on jopa jääkappeli siltä varalta, että haluat mennä samalla naimisiin!

Parin tunnin ajomatkan päässä etelään on Rovaniemi, pakollinen vierailukohde jokaiselle, joka on koskaan halunnut tavata aidon Joulupukin! Rovaniemi on Joulupukin kotikaupunki, taianomainen paikka, jossa voit nauttia jouluisista aktiviteeteista, kuten rekiajeluista ja Santa’s Express ?bussista.

Ajaminen Kittilässä Levillä

Aja Kittilässä Levillä tien oikeassa reunassa ja ohita vasemmalta. Nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä. Nopeusrajoitusta osoittavat liikennemerkit ovat pyöreitä ja niissä on punainen reuna.

Valtaosa katupysäköinnistä Suomessa on maksullista. Osta lipuke automaatista ja laita se auton tuulilasin sisäpuolelle. Pysäköintimaksu on 1,40 euroa/tunti. Auton voi siirtää toiselle samanhintaiselle pysäköintipaikalle samalla lipukkeella, jos pysäköintiaikaa on vielä jäljellä.

Useimmilla liikenneasemilla voi maksaa luottokortilla.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Aukioloajat

La
Normaalit aukioloajat
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
09:00 - 17:00
Su
Normaalit aukioloajat
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
09:00 - 17:00
Ma
Normaalit aukioloajat
09:00 - 14:00
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
Ti
Normaalit aukioloajat
09:00 - 14:00
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
Ke
Normaalit aukioloajat
09:00 - 14:00
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
To
Normaalit aukioloajat
09:00 - 14:00
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
Pe
Normaalit aukioloajat
09:00 - 14:00
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Kittilä Levi toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajan matkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Kittilä Levi toimipisteestä.

Europcar Kittilä Levi on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Kittilä Levi toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.

Suosituimmat 5 lähintä kaupunkia