Europcar stations

Auton ja pakettiauton vuokraus Joensuussa

 
merimiehenkatu 37,
80100 joensuu
Suomi
???global.stationMapAlt???
P : 62º 36' 16.2" I : 29º 45' 16.56"

Europcar Joensuu tarjoaa mutkatonta auton ja pakettiauton vuokrauspalvelua kätevästi keskustan lähellä Merimiehenkadulla sijaitsevassa toimipisteessään, jonne on 20 minuutin kävelymatka rautatieasemalta. Joensuu sijaitsee Kaakkois-Suomessa Saimaan pohjoisrannalla. Se tarjoaa rajattomat mahdollisuudet ulkolajeihin, kuten patikointiin, veneilyyn ja jopa avantouintiin.

Ystävällinen ja joustava palvelumme auttaa sinut matkaan lähtöpaikastasi tai määränpäästäsi riippumatta.

Vuokraa auto tai pakettiauto Joensuussa

Ystävällinen, joustava palvelumme sisältää vaihtoehtoja lyhyt- ja pitkäkestoiseen vuokraustarpeisiin päivä-, viikko- ja kuukausivuokrauksen avulla. Helppo, kolmivaiheinen varausprosessimme ja koulutettu henkilökuntamme auttavat sinut tien päälle mahdollisimman pian.

Tiedämme, ettei yksi koko sovi kaikille. Joustavan palvelumme ansiosta voit valita omalle matkallesi parhaiten sopivan auton, olipa kyse sitten pitkästä viikonlopusta Joensuussa tai kahden viikon kiertomatkasta ympäri Suomea. Matkaa helpottaa sekin, että voit halutessasi palauttaa pakettiauton määränpääsi lähellä sijaitsevaan Europcarin toimipisteeseen.

Meillä on vaihtoehtoja Volkswagen Upin kaltaisista pienistä kaupunkiautoista Volkswagen Golfin kaltaisiin suuriin perheautoihin tai jopa seitsenpaikkaiseen Volkswagen Touraniin. Pystymme tosiaankin tarjoamaan jokaiselle matkalle sopivan auton, riippumatta siitä, matkustatko kevyesti vai onko mukanasi valtavasti matkatavaraa!

Tutustu Joensuuhun ja sen ympäristöön autolla

Joensuussa ei käy turisteja yhtä paljon kuin Helsingissä tai Lapissa, mutta sillä on omat viehättävät piirteensä ja paljon tekemistä vierailijoille. Jos pidät vähän hiljaisemmista paikoista ja välttelet turistien suosikkikaupunkeja, tämä on sinulle juuri oikea paikka! Nauti kaupungin nähtävyyksistä, kuten Pohjois-Karjalan museosta, Bunkkerimuseosta, kirkoista ja historiallisesta arkkitehtuurista, ja tähtää ulos kaupungista maailmankuuluun ampumahiihtokeskukseen tai nauti hiihdosta alueen lukuisilla laduilla.

Vuokra-autosta kannattaa kuitenkin ottaa kaikki irti. Pääset Suomen itäisimpään pisteeseen ja Venäjän rajalle Virmajärvelle kahden tunnin ajolla. Vanhasta puunrungosta tehty puukattoinen monumentti seisoo Suomen ja samalla EU:n itäisimmässä pisteessä, johon on mahdollista kulkea. Instagrammaajien kannattaa hyödyntää tämä ainutlaatuinen kuvausmahdollisuus!

Tunnin ajomatkan päässä Joensuusta pohjoiseen sijaitsee Kolin kansallispuisto, huikean hieno suojeltujen puistojen ja järvien alue. Patikointireitit on merkitty hyvin, ja matkailuneuvonnasta voi ostaa kartan, jonka avulla kauniiseen maisemaan on helppo tutustua. Muista käydä katsomassa Ukko-Kolin huipun vaikuttava näkymä yli Pielisen. Huipulle pääsee jyrkkiä portaita, mutta voit valita myös loivemman polun.

Vuokra-auton ansiosta voit tutustua Kaakkois-Suomen nähtävyyksiin kaikessa rauhassa.

Ajaminen Joensuussa

Suomessa ajetaan tien oikeassa reunassa ja ohitetaan vasemmalta. Nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 100-120 km/h moottoritiellä ja 80–100 km/h muilla teillä. Nopeusrajoitusta osoittavat liikennemerkit ovat pyöreitä ja niissä on punainen reuna.

Kuten useimmissa Suomen kaupungeissa, valtaosa Joensuun keskustan katupysäköinnistä on maksullista. Osta lipuke automaatista ja laita se auton tuulilasin sisäpuolelle. Pysäköintimaksu on 1,30–2 euroa tunnissa. Pysäköintivirhemaksu on 50 euroa. Keskustan ulkopuolelta saattaa löytyä ilmaisia katupysäköintipaikkoja ja monilla liikkeillä on omat, ilmaiset pysäköintialueensa.

Jos ajat maaseudulla, muista varoa tietä ylittäviä hirviä ja peuroja etenkin aamu- ja iltahämärässä.

Matkusta turvallisesti Europcarin kanssa

Kaikki ajoneuvot puhdistetaan huolellisesti orgaanisilla desinfiointiaineilla osana turvallisuusohjelmaamme. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle palvelua ilman kontaktia.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Aukioloajat

Ti
Normaalit aukioloajat
08:00 - 16:00
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
06:30 - 07:59
16:01 - 23:59
Ke
Normaalit aukioloajat
08:00 - 16:00
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
06:30 - 07:59
16:01 - 23:59
To
Normaalit aukioloajat
08:00 - 16:00
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
06:30 - 07:59
16:01 - 23:05
Pe
Normaalit aukioloajat
08:00 - 16:00
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
06:30 - 07:59
16:01 - 23:59
La
Normaalit aukioloajat
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
00:01 - 23:59
Su
Normaalit aukioloajat
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
00:01 - 23:59
Ma
Normaalit aukioloajat
08:00 - 16:00
Pidennetyt aukioloajat (lisämaksusta)
06:30 - 07:59
16:01 - 23:59

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Joensuu toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajan matkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Joensuu toimipisteestä.

Europcar Joensuu on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Joensuu toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.

Suosituimmat 5 lähintä kaupunkia