Autonvuokraus voiture ja utilitaire Hotel Novotel Szczecin - Meet Point

Auton ja pakettiauton vuokraus Hotel Novotel Szczecin - Meet Point

Europcar tarjoaa laajan valikoiman ajoneuvoja Hotel Novotel Szczecin - Meet Point -toimipisteessä. Olipa matkallasi sitten tarve pienelle henkilöautolle tai suuremmalle pakettiautolle, meiltä löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiisi. Tutustu valikoimaamme ja varaa oma ajoneuvosi helposti ja nopeasti.

Avaa Euroopan kaupunki autolla

Auton vuokraaminen on loistava tapa tutustua Euroopan kaupunkeihin omassa tahdissa. Hotel Novotel Szczecin - Meet Point -toimipisteestämme voit noutaa ajoneuvosi ja aloittaa seikkailusi suoraan hotellilta. Ajamalla voit kokea paikallisen tunnelman ja nähdä enemmän kuin pelkästään turistialueet.

Luotettavaa ja joustavaa palvelua

Europcar tunnetaan maailmanlaajuisesti luotettavana ja joustavana autonvuokrauspalveluna. Meidän tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja mahdollisuus valita sopiva ajoneuvo omiin tarpeisiinsa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä.
  • Laaja valikoima ajoneuvoja aina henkilöautoista pakettiautoihin
  • Joustavat nouto- ja palautusajat Hotel Novotel Szczecin - Meet Point -toimipisteessä
  • Kilpailukykyinen hinnoittelu ja avoimet sopimusehdot
  • Helppo ja yksinkertainen varausjärjestelmä verkossa tai puhelimitse
Tervetuloa Europcar Hotel Novotel Szczecin - Meet Point -toimipisteeseen ja varaa oma ajoneuvosi jo tänään. Seikkailu Euroopan kaupungeissa odottaa!

Miksi vuokrata auto Europcarilta?

24h tiepalvelu

Ei piilokuluja

24/7 palvelu useimmilla suurimmilla lentokentillä

Vain uudet vuokra-autot

FAQ