Europcar

Pakettiautovuokraamo Unkari

 

Etsi toimipisteitä maasta Unkari

Pakettiautonvuokraus on tehty helpoksi: Europcarilla on 4 toimipistettä, 1 kaupungissa maassa Unkari. Valitse laajasta pakettiautovalikoimasta juuri sinulle sopivin vaihtoehto lyhyt- ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin. Johtavana autovuokraamona olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta lyhyaikaisiin ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin, edulliseen hintaan ilman piilotettuja maksuja, ympäri vuoden. Etsit sitten minibussia tai pakettiautoa maasta Unkari, Europcarilta löydät oikean ajoneuvon.
Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat sijainnit maassa Unkari

Sinua kiinnostaa ehkä myös

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Unkari

Suosituimmat maat

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Unkari toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Unkari toimipisteestä.

Europcar Unkari on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Unkari toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.