Europcar

Pakettiautovuokraamo Serbia

 

Etsi toimipisteitä maasta Serbia

Pakettiautonvuokraus on tehty helpoksi: Europcarilla on 1 toimipistettä, 1 kaupungissa maassa Serbia. Valitse laajasta pakettiautovalikoimasta juuri sinulle sopivin vaihtoehto lyhyt- ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin. Johtavana autovuokraamona olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta lyhyaikaisiin ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin, edulliseen hintaan ilman piilotettuja maksuja, ympäri vuoden. Etsit sitten minibussia tai pakettiautoa maasta Serbia, Europcarilta löydät oikean ajoneuvon.
Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat sijainnit maassa Serbia

Sinua kiinnostaa ehkä myös

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Serbia

Suosituimmat maat

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Serbia toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Serbia toimipisteestä.

Europcar Serbia on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Serbia toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.