Europcar

Pakettiautovuokraamo Italia

 

Etsi toimipisteitä maasta Italia

Pakettiautonvuokraus on tehty helpoksi: Europcarilla on 87 toimipistettä, 70 kaupungissa maassa Italia. Valitse laajasta pakettiautovalikoimasta juuri sinulle sopivin vaihtoehto lyhyt- ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin. Johtavana autovuokraamona olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta lyhyaikaisiin ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin, edulliseen hintaan ilman piilotettuja maksuja, ympäri vuoden. Etsit sitten minibussia tai pakettiautoa maasta Italia, Europcarilta löydät oikean ajoneuvon.
Näytä enemmän Näytä vähemmän

Suosituimmat sijainnit maassa Italia

Sinua kiinnostaa ehkä myös

Miksi Europcar?

Hintatakuu

Paras hinta

Loyalty

Liity privilege-jäseneksi saadaksesi palkintoja

Turvattu

Turvallinen varausprosessi

Suosituimmat kaupungit maassa Italia

Suosituimmat maat

Hyvä tietää

Henkilö- ja pakettiautonvuokraus tehty helpoksi sinulle Europcar Italia toimipisteellä

Ystävällinen palvelu, uudet autot ja edulliset hinnat ovat osa jokapäiväistä palvelutarjontaamme. Löydät meiltä oikean vuokra-auton työ- ja vapaa-ajanmatkaan tai pakettiauton tarpedesi mukaan Italia toimipisteestä.

Europcar Italia on valmiina palvelemaan sinua. Muista aina ottaa mukaasi ajokortti, voimassa oleva luottokortti sekä id-kortti (kuten passi, mikäli vuokraat ulkomailta).

Europcarin vihreä ohjelma: Europcarissa ymmärrämme autonvuokrauksen ympäristövaikutukset. Siksi kannatamme kestävän kehityksen ohjelmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen autovuokraamo Italia toimipisteellä, jolla on sertifioidut sitoumukset.