Full Pack, all-inclusive-paketti

Kansainvälinen paketti ulkomaille matkustaville yrityksille
Kiinteät hinnat ovat saatavilla * 46 maassa ja yli 200 kaupungissa
Uutta! Hyödyt nyt myös Yhdysvaltojen hinnoista
Kiinteät hinnat

Kiinteät hinnat

Lentokenttä- ja rautatiemaksut sisältyvät hintaan. Ei yllätyksiä laskulla!

Saatavana 46 maassa

Saatavana 46 maassa

Full Pack on saatavana * 46 maassa 4 mantereella.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Rajoittamaton kilometrimäärä

Sinun ei tarvitse huolehtia kilometrirajoituksista - rajattomat ajokilometrit sisältyvät kaikkiin autokategorioihin *** ympäri maailmaa.

Lisäkuljettaja

Lisäkuljettaja

Lisäkuljettaja sisältyy hintaan

Vakuutukset

Vakuutukset

Tapaturmavakuutus ilman omavastuuta** ja henkilövahinkovakuutus (PAI) * sisältyvät hintaan **

Onko sinulla jo paikallisia hintoja Europcarilla?

Älä huoli! Voit silti hyötyä Full Packista maissa, joissa se on saatavana. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on ottaa yhteyttä paikalliseen myyntiedustajaan ja pyytää Full Pack -palvelua. Ehdotamme parhaat hinnat matkallesi.

KIINNOSTAAKO FULL PACK?

Jos yrityksesi tekee jo yhteistyötä Europcarin kanssa, ota yhteyttä myyntiedustajaasi ja aloita all inclusive -paketin käyttö. Jos et vielä ole Europcar-asiakas, ja yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja myyntiedustaja ottaa sinuun yhteyttä pian.

Yhteydenotto

Jätä meille tietosi. Myyntimme ottaa sinuun yhteyttä kuinka kumppanuus Europcarin kanssa voi hyödyttää yritystäsi.

Kiitos mielenkiinnostasi Europcaria kohtaan. Myyntimme ottaa sinuun yhteyttä pian.

Conditions

Saatavuus maasta riippuen.
Full Pack on saatavana seuraavissa maissa: Argentiina, Itävalta, Australia, Belgia, Bulgaria, Valkovenäjä, Chile, Costa Rica, Kroatia, Tšekin tasavalta, Tanska, Dubai, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Unkari, Irlanti, Iran, Italia, Latvia, Liettua, Moldova, Montenegro, Marokko, Meksiko, Mosambik, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Norja, Panama, Peru, Puola, Portugali, Romania, Serbia, Slovakian tasavalta, Etelä-Afrikka, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Tunisia, Turkki, Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat, Uruguay.
**Sisältää myös henkilökohtaisen onnettomuussuojan, joka on enintään 200 000 euroa per henkilö, ja joka kattaa kuljettajat ja matkustajat ruumiinvamman tai kuoleman yhteydessä. Tämä suojapaketti vapauttaa taloudellisesta vastuustasi, jos ajoneuvo vaurioituu törmäyksen, varkauden tai varkausyrityksen seurauksena.
*** Luokat sisältyvät Full Pack -hintoihin.
Jotkut erot saattavat johtua paikallisista erityispiirteistä.

Haetko autonvuokrauskumppania? Olemme tavoitettavissa puhelimella tai sähköpostilla: 040 3062 600 | myynti@europcar.fi

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää

Europcar Suomi - Vuokraa henkilöauto tai pakettiauto
 
Europcar on Suomen suurin autovuokraamo, joka tarjoaa laadukkaita liikkumisratkaisuja kaikkiin tarpeisiin koko Suomen alueella. Europcarin palveluista löytyvät joustavat ratkaisut, olipa asiakkaan auton tarve päiviä tai vaikkapa vuosia. Laajasta noin 3000 henkilö- ja hyötyajoneuvon kalustosta löytyvät perinteisten ajoneuvojen lisäksi sähkö- sekä hybridiautoja. Suomessa asiakkaita palvelee noin 200 europcarilaista.

Europcar Suomi on osa kansainvälistä Europcar Mobility Group –yhtiötä. Europcar Mobility Group toimii 135 maassa ja palvelee 7,7 miljoonaa asiakasta. Europcar Mobility Group työllistää kansainvälisesti yli 12 000 työntekijää.

 

World's Leading Car Rental Company Website World's Leading Car Rental Company Website TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain) TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)