Taxeon avulla saat alv-palautuksen ulkomailla matkustaessa!

Europcar ja Taxeo yhdistävät voimansa strategisessa kumppanuudessa tarjotakseen Europcar-yritysasiakkaille vaivatonta ja suoraviivaista tapaa palauttaa arvonlisävero autonvuokrauskuluistaan Euroopan unionissa.

Mikä on kansainvälinen arvonlisäveron palautus?

Kun maksat liikematkoista ulkomaille, maksat arvonlisäveron. Autamme sinua palauttamaan sen.

Miksi Europcar tekee yhteistyötä Taxeon kanssa?

Nykyinen prosessi alv-palautuksen saamiseksi on monimutkainen. Europcar yksinkertaistaa tätä menettelyä yritysasiakkailleen intergroimalla Taxeon arvonlisäveron palautuksen.

Kuinka Taxeo-ratkaisu toimii?

Taxeo on kehittänyt avaimet käteen -ratkaisun, joka on integroitu Europcarin järjestelmään. Virheettömät sähköiset asiakirjat tuotetaan ennen kuin ne lähetetään automaattisesti alv-palautuspyyntöinä jokaiselle asianomaiselle viranomaiselle.

Yhteydenotto

Jätä meille tietosi. Myyntimme ottaa sinuun yhteyttä kuinka kumppanuus Europcarin kanssa voi hyödyttää yritystäsi.

Kiitos mielenkiinnostasi Europcaria kohtaan. Myyntimme ottaa sinuun yhteyttä pian.

HALUATKO ALOITTAA SÄÄSTÄMISEN EUROPCARILLA JA TAXEOLLA?

Jos yrityksesi toimii jo Europcarin kanssa, ota yhteyttä myyntiedustajaasi tai lähetä sähköpostia osoitteeseen europcar@taxeo.com ja ala säästää arvonlisäverossa. Jos et vielä ole Europcar-asiakas, jätä yhteydenottopyyntä ja hyödy Europcarin ja Taxeon palveluista.

Haetko autonvuokrauskumppania? Olemme tavoitettavissa puhelimella tai sähköpostilla: 040 3062 600 | myynti@europcar.fi

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää

Europcar Suomi - Vuokraa henkilöauto tai pakettiauto
 
Europcar on Suomen suurin autovuokraamo, joka tarjoaa laadukkaita liikkumisratkaisuja kaikkiin tarpeisiin koko Suomen alueella. Europcarin palveluista löytyvät joustavat ratkaisut, olipa asiakkaan auton tarve päiviä tai vaikkapa vuosia. Laajasta noin 3000 henkilö- ja hyötyajoneuvon kalustosta löytyvät perinteisten ajoneuvojen lisäksi sähkö- sekä hybridiautoja. Suomessa asiakkaita palvelee noin 200 europcarilaista.

Europcar Suomi on osa kansainvälistä Europcar Mobility Group –yhtiötä. Europcar Mobility Group toimii 135 maassa ja palvelee 7,7 miljoonaa asiakasta. Europcar Mobility Group työllistää kansainvälisesti yli 12 000 työntekijää.

 

World's Leading Car Rental Company Website World's Leading Car Rental Company Website TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain) TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)