Henkilörekisteriseloste | Europcar Autovuokraamo

Henkilörekisteriseloste

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste:


Vuokratessasi auton, kysymme Sinulta henkilötietojasi. Henkilötiedoilla tarkoitetaan nimeä, koko henkilötunnusta, työ- ja kotiosoitetta, puhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta ja luottokorttitietoja. Näiden tietojen avulla voimme palvella Sinua autonvuokraukseen liittyvissä asioissa entistä tehokkaammin ja joustavammin.


Henkilötietojen säilyttämisessä noudatetaan henkilötietolakia. Europcar Autovuokraamo ei luovuta kuluttajien henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.


1. REKISTERINPITÄJÄ

Europcar Autovuokraamon henkilörekisterin ylläpitäjä on Interrent Oy.

Yhteystiedot: Interrent Oy, Perintötie 8, 01510 VANTAA, puh. 0403 062 400


2. REKISTERIN VASTUU -JA YHTEYSHENKILÖ

Jussi Holopainen, toimitusjohtaja


3. REKISTERIN NIMI

Europcar Autovuokraamon asiakastietokanta


4. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on autonvuokrauspalvelun ja asiakassuhteen luotettava sekä joustava hoitaminen.


5. KUVAUS REKISTERISTÄ JA REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri on asiakasrekisteri, johon tiedot otetaan asiakkaan suostumuksella. Rekisteriin tallennetaan asiakkaan nimi, henkilötunnus, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja luottokorttitiedot.


6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Interrent Oy ei luovuta rekisteröidyn henkilötietoja kenellekään ulkopuolisille tahoille. Tietoja ei siirretä eikä luovuteta myöskään Euroopan Unionin ulkopuolelle.


7. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Interrent Oy ylläpitää tiedot suojatussa ja salatussa tietokannassaan. Rekisteriä käyttävät Europcar Autovuokraamon työntekijät, joille rekisterin pitäjä myöntää pääsyn rekisteriin.


Varauspalvelu 0200 12 154  (0,79 €/min + pvm/mpm) 

Same smart app. More mobility.

Download the Europcar mobile app for iPhone, iPad and Android now!

More information