Privilege kanta-asiakasohjelman ehdot

Privilege Loyalty kanta-asiakasohjelman vuokrausehdot

*10 % alennusta Europcarin julkisesta hinnasta 3 – 21 päivän henkilö- ja pakettiautojen vuokrauksiin Europcar-verkostossa.
(1) Privilege-jäsenet hyötyvät nopeammasta ajoneuvon noutoprosessista, edellyttäen että vuokraus on tehty etukäteen verkossa ja käyttäjäprofiili on täytetty ja ajantasalla tai online check-in on tehty ennen noutoaikaa.
(2) Varmistettu varaus toimipisteen aukiolojen mukaisesti Privilege-jäsenille.
(3) Valikoidut tarjoukset ja kampanjat ovat vain Privilege-jäsenten saatavilla edellyttäen, että he ovat hyväksyneet markkinointisisällön vastaanottamisen.
(4) Ohjelmaan osallistuvista Accor-hotelleista maailmanlaajuisesti. Saat lisätietoja napsauttamalla Accor-hotellien linkkiä Partnerit-osiosta.
(5) Ilmainen viikonloppuvuokraus sovelletaan kolmannen vuokravuorokauden jälkeen kerran vuodessa, enintään 3 vuorokaudeksi lauantaiyö sisältyen. Ilmaista viikonloppuvuokrausta sovelletaan kerran kalenterivuodessa tason muutoksista riippumatta.
(6) Alennuskuponkia sovelletaan kerran kalenterivuodessa riippumatta Privilege-tason muutoksesta. *Kupongin arvo vaihtelee sijainnin ja valuutan mukaan.
(7) Ilmaista viikonloppuvuokrausta voidaan soveltaa vain siirryttäessä tasolta toiselle.
(8) Ilmaiset autoluokan korotukset riippuvat kaluston saatavuudesta. Ilmaista autoluokan korotusta ei voi käyttää paketti- tai kuorma-autoissa, eikä minkään ilmaisen viikonloppuvuokrauksen yhteydessä. Korotetun autoluokan vuokrauksen enimmäiskesto on 14 vuokrapäivää.
(9) Privilege Elite ja Elite VIP -jäsenille lisäkuljettaja ilman lisäkustannuksia jokaisessa vuokrauksessa.
(10) Julkisilla hinnoilla vuokraavat Privilege Elite VIP -jäsenet saavat kertaluonteisen ilmaisen vuotuisen jäsenyyden Priority Pass -palveluun yli 1000 lentoasemalle ympäri maailmaa sekä ensimmäisen vierailun ilmaiseksi.
Muita ehtoja sovelletaan. Löydät ne täältä.