Vähintään % 10 alennusta

JÄSENTARJOUS

Privilege-jäsenille

Ei hyväksytty varaus

Saat aina vähintään 10% alennusta

Privilege-jäsenet saavat aina vähintään 10 % alennuksen julkisista hinnoistamme 3 – 21 päivän henkilö- tai pakettiautonvuokraukseen. 
 
Kun tarjolla on parempi Privilege-tarjous, saat myös sen käyttöösi! Yksityiskohdat kaikista ajankohtaisista Privilege-tarjouksista löydät alta. 

Sinun on oltava Privilege-jäsen, jotta saat jäsentarjouksen käyttöösi.

Miksi Europcar?

 • Vain uusia autoja
 • Ei piilokuluja
 • 24 h Europcar-tiepalvelu
 • 24/7 -palvelu suurimpien lentoasemien toimipisteissä
 • Lento myöhässä? Odotamme Sinua

Vuokrausehdot

  1. Privilege-tarjoukset: 01/09/2021 - 20/09/2021.

   Tarjous on voimassa alla mainittujen ehtojen mukaisesti autojen noudoille 01/09/2021-12/12/2021.

   Tarjous on saatavana varauksille, jotka tehdään erillisellä kampanjasivulla Europcar-verkkosivustoilla (www.europcar.fi) tai Europcar-mobiilisivustoilla (m.europcar.fi). Varausaika on 05.08 - 09.08.2021.

   Tarjous on voimassa alla mainittujen ehtojen mukaisesti seuraavissa toimipisteissä ja maissa:

   • Belgia:Tarjous voimassa noudoille 01.10.2021-12.12.2021.  25% alennusta 3-20 päivän vuokrauksista. Varaus tulee tehdä vähintään 3 päivää ennen ajoneuvon noutoa. Tarjous ei koske seuraavia ajoneuvoluokkia (SVMR, CWMR, SWMR, PWMR)
   • Tanska: 25% alennusta vuokrauksesta, jotka kestävät vähintää 3 päivää.
   • Suomi: 20% alennusta maksimissaan 21 päivän vuokrauksiin, jotka on tehty vähintää 2 päivää ennen ajoneuvon noutoa. Tarjous ei koske ajoneuvojen noutoa 01/09/2021-20/09/2021 välisenä aikana seuraavissa kaupungeissa ja niiden lentokentillä: Oulu, Rovaniemi, Kittila, Kemi, Kuusamo, , Kajaani, Ivalo lentokenttä. Tarjous ei ole voimassa 01/09/2021-12/12/2021 välisenä aikana Maarianhaminan kaupungissa, lentokentellä tai satamassa.
   • Ranska: 30% alennusta 5-21 päivän vuokrauksista. Tarjous ei koske Franchisee toimipisteitä.
   • Saksa: 20% alennusta 1-24 päivän vuokrauksista. Varaus tulee tehdä vähintää 1 päivä ennen ajoneuvon noutoa.
   • Irlanti: 15% alennusta 2-21 päivän vuokrauksista. Tarjous noudoille 1/9/2021-7/9/2021 välisenä aikana.
   • Italia: 20% alennusta 3-21 päivän vuokrauksista. Tarjous ei koske ajoneuvojen noutoja 1/9/2021-30/9/2021 välisenä aikana.
   • Norja: 25% alennus 28 päivän vuokraukseen asti.
   • Portugali: 25% alennusta 3-28 päivän vuokrauksista. Varaus tulee tehdä vähintää 7 päivää ennen ajoneuvon noutoa.
   • Espanja: 30% alennusta. Tarjous ei ole voimassa seuraavilla toimipisteillä: Lanzarote,Gran Canaria, Fuerteventura, Canary Island, Tenerife,Tudela Renfe, Puerto de la sabina.
   • Iso-Britannia: Jopa 20% alennusta. Tarjous ei koske seuraavia ajoneuvoluokkia: (Estates, Premium, Luxury, MPVS & Model Choice categories). Korkein alennus koskee 3-20 päivän vuokrauksia, jotka tulee tehdä vähintää 7 päivää ennen ajoneuvon noutoa.

   Autoja on rajoitetusti.

   Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin ja/tai tarjouksiin. Alennuksen prosenttiosuus lasketaan alentamattomasta julkisesta hinnasta (eli viitehinnasta), joka täyttää samat valintakriteerit (esim. päivämäärät, nouto- ja palautussijainti, ajoneuvoluokka, vuokrausaika, ajoneuvot jne.) seuraavalla Europcarin kotisivulla varauspäivänä: www.europcar.fi. Näytettävä hinta sisältää alennuksen.

   Alennus ei koske valittuja lisäpalveluita tai -varusteita.

   Vuokrauksiin noudatetaan vuokrausmaan ehtoja ja sääntöjä. Lue lisää täältä

  2. -10 % Jäsentarjous
  3. 10 % jäsentarjous on saatavilla Privilege-jäsenille 3 - 21 päivän henkilö- tai pakettiautovuokrauksiin kaikkialla Europcar-verkostossa.
  4. 10 % alennus lasketaan alentamattomasta julkisesta hinnasta (eli viitehinnasta), joka täyttää samat valintakriteerit (esim. päivämäärät, nouto- ja palautussijainti, ajoneuvoluokka, vuokrausaika, ajoneuvot jne.) seuraavalla Europcarin kotisivulla varauspäivänä: www.europcar.fi. Näytettävä hinta sisältää alennuksen.
  5. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin ja/tai tarjouksiin.
  6. Kaikille varauksille, jotka tehdään tämän sivun kautta, sovelletaan jäsenalennusta.
  7. Jäsenet, jotka vuokraavat pääasiassa liiketoimintaa varten ja joiden yritystili on tallennettu heidän profiiliinsa, mutta haluavat hyödyntää jäsentarjouksen henkilökohtaisiin vuokrauksiin, on tehtävä varaus tämän sivun kautta saadakseen alennuksen. Tässä tapauksessa heidän yrityksensä neuvoteltua hintaa ei sovelleta. 10 % alennus lasketaan alentamattomasta julkisesta hinnasta.
  8. Jäsenet, joiden profiiliin ei ole tallennettu yritystiliä, voivat kirjautua tililleen verkkosivustolla tai sovelluksessa, jotta jäsenalennusta voidaan soveltaa kaikkiin normaalin haun kautta tehtyihin varauksiin. Näytettävä hinta sisältää alennuksen, joka lasketaan alentamattomasta julkisesta hinnasta ('viitehinta').
  9. Jäsenalennusta sovelletaan vuokrauksiin, jotka tehdään suoraan Europcarin toimipisteeseen. Alennus lasketaan alentamattomasta julkisesta hinnasta. Jäsenten on esitettävä Privilege-korttinsa tai Europcar-ID toimipisteellä virkailijalle ja ilmoitettava, että he haluavat käyttää jäsenalennusta.
  10. Jäsentarjous ei koske valittuja lisäpalveluita tai -varusteita.
  11. Vuokrauksiin noudatetaan vuokrausmaan ehtoja ja sääntöjä.
  12. Jäseniä voidaan pyytää esittämään Privilege-korttinsa todisteena jäsenyydestä noutohetkellä. Tämän näyttämättä jättäminen johtaa alennuksen poistamiseen varauksesta.
  13. Europcar pidättää oikeuden lopettaa tarjous ilman erillistä ilmoitusta. Kaikille varauksille, jotka tehdään ennen tarjouksen päättymistä, sovelletaan jäsenten alennusta.

Varauspalvelu 0200 12 154  (0,79 €/min + pvm/mpm) 

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää