Vähintään % 10 alennusta

JÄSENTARJOUS

Privilege-jäsenille

Ei hyväksytty varaus

Saat aina vähintään 10% alennusta

Privilege-jäsenet saavat aina vähintään 10 % alennuksen julkisista hinnoistamme 3 – 21 päivän henkilö- tai pakettiautonvuokraukseen. 
 
Kun tarjolla on parempi Privilege-tarjous, saat myös sen käyttöösi! Yksityiskohdat kaikista ajankohtaisista Privilege-tarjouksista löydät alta. 

Sinun on oltava Privilege-jäsen, jotta saat jäsentarjouksen käyttöösi.

Miksi Europcar?

 • Vain uusia autoja
 • Ei piilokuluja
 • 24 h Europcar-tiepalvelu
 • 24/7 -palvelu suurimpien lentoasemien toimipisteissä
 • Lento myöhässä? Odotamme Sinua

Vuokrausehdot

  1. Privilege-tarjoukset: 02.07.2021 - 08..07.2021.

   Tarjous on voimassa alla mainittujen ehtojen mukaisesti autojen noudoille 2. - 31.7.2021.

   Tarjous on saatavana varauksille, jotka tehdään erillisellä kampanjasivulla Europcar-verkkosivustoilla (www.europcar.fi) tai Europcar-mobiilisivustoilla (m.europcar.fi). Varausaika on 2. - 8.7.2021.

   Tarjous on voimassa alla mainittujen ehtojen mukaisesti seuraavissa toimipisteissä ja maissa:

   • - Suomi: Jopa 20 % alennusta 2-28 päivän vuokrauksiin (poikkeuksena Volkswagen Tiguan maksimissaan 14 päivän vuokrauksiin) kun varaus tehdään vähintään 3 päivään ennen noutoa. 20 % alennusta Volkswagen Tiguan tai vastava (SGAI). 15 % muista ajoneuvoista. Tarjous ei ole voimassa Maarianhaminassa.
   • - Tanska: 19 % alennusta enintään 7 päivän vuokrauksiin.
   • - Ranska: 20 % alennusta. Tarjous ei ole voimassa Franchisee-toimipisteillä, Avignon rautatieasemalla, Nice cote d'Azur lentoasemalla, Paris Charles de Gaulles lentoasemalla tai Lyonissa. Tarjous ei ole voimassa Selection-ajoneuvoissa.
   • - Saksa: 10 % alennusta 3-24 päivän vuokrauksiin and kun varaus tehdään vähintään 24 tuntia ennen noutoa.
   • - Irlanti: 15 % alennusta 2-21 päivän vuokrauksiin ja varauksiin jotka tehdään 02/07/2021 - 04/07/2021. Tarjous ei ole voimassa autojen noudoille 19/07/2021 - 31/07/2021.
   • - Norja: 20 % alennusta 1-29 päivän vuokrauksiin. Tarjous ei ole voimassa seuraavissa toimipisteissä: Tromso lentoasema,Tromso city ja Cruise terminal, Evenes lentoasema, Harstad, Bodo lentoasema tai Alta lentoasema.
   • - Portugali: 15 % alennusta 3-20 päivän vuokrauksiin ja varauksiin jotka tehdään vähintään 7 päivää ennen noutoa.
   • - Espanja: 20 % alennusta. Tarjous ei ole voimassa autojen noudoille 16/07/21 - 31/07/21. Tarjous ei ole voimassa seuraavissa toimipisteissä: Valverde, Ibiza, Fuerteventura, Fuenterrabia, la Gomera, la Palma ja Lanzarote.
   • - Iso-Britannia: Jopa 15 % alennusta jopa 27 päivän vuokrauksiin. Korkein alennusprosentti 5-20 päivän vuokrauksiinautojen noutoihin 19.7.2021 asti. Tarjous ei ole voimassa autojen noudoille 20/07/21 - 31/07/21.

   Autoja on rajoitetusti.

   Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin ja/tai tarjouksiin. Alennuksen prosenttiosuus lasketaan alentamattomasta julkisesta hinnasta (eli viitehinnasta), joka täyttää samat valintakriteerit (esim. päivämäärät, nouto- ja palautussijainti, ajoneuvoluokka, vuokrausaika, ajoneuvot jne.) seuraavalla Europcarin kotisivulla varauspäivänä: www.europcar.fi. Näytettävä hinta sisältää alennuksen.

   Alennus ei koske valittuja lisäpalveluita tai -varusteita.

   Vuokrauksiin noudatetaan vuokrausmaan ehtoja ja sääntöjä. Lue lisää täältä

  2. -10 % Jäsentarjous
  3. 10 % jäsentarjous on saatavilla Privilege-jäsenille 3 - 21 päivän henkilö- tai pakettiautovuokrauksiin kaikkialla Europcar-verkostossa.
  4. 10 % alennus lasketaan alentamattomasta julkisesta hinnasta (eli viitehinnasta), joka täyttää samat valintakriteerit (esim. päivämäärät, nouto- ja palautussijainti, ajoneuvoluokka, vuokrausaika, ajoneuvot jne.) seuraavalla Europcarin kotisivulla varauspäivänä: www.europcar.fi. Näytettävä hinta sisältää alennuksen.
  5. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin ja/tai tarjouksiin.
  6. Kaikille varauksille, jotka tehdään tämän sivun kautta, sovelletaan jäsenalennusta.
  7. Jäsenet, jotka vuokraavat pääasiassa liiketoimintaa varten ja joiden yritystili on tallennettu heidän profiiliinsa, mutta haluavat hyödyntää jäsentarjouksen henkilökohtaisiin vuokrauksiin, on tehtävä varaus tämän sivun kautta saadakseen alennuksen. Tässä tapauksessa heidän yrityksensä neuvoteltua hintaa ei sovelleta. 10 % alennus lasketaan alentamattomasta julkisesta hinnasta.
  8. Jäsenet, joiden profiiliin ei ole tallennettu yritystiliä, voivat kirjautua tililleen verkkosivustolla tai sovelluksessa, jotta jäsenalennusta voidaan soveltaa kaikkiin normaalin haun kautta tehtyihin varauksiin. Näytettävä hinta sisältää alennuksen, joka lasketaan alentamattomasta julkisesta hinnasta ('viitehinta').
  9. Jäsenalennusta sovelletaan vuokrauksiin, jotka tehdään suoraan Europcarin toimipisteeseen. Alennus lasketaan alentamattomasta julkisesta hinnasta. Jäsenten on esitettävä Privilege-korttinsa tai Europcar-ID toimipisteellä virkailijalle ja ilmoitettava, että he haluavat käyttää jäsenalennusta.
  10. Jäsentarjous ei koske valittuja lisäpalveluita tai -varusteita.
  11. Vuokrauksiin noudatetaan vuokrausmaan ehtoja ja sääntöjä.
  12. Jäseniä voidaan pyytää esittämään Privilege-korttinsa todisteena jäsenyydestä noutohetkellä. Tämän näyttämättä jättäminen johtaa alennuksen poistamiseen varauksesta.
  13. Europcar pidättää oikeuden lopettaa tarjous ilman erillistä ilmoitusta. Kaikille varauksille, jotka tehdään ennen tarjouksen päättymistä, sovelletaan jäsenten alennusta.

Varauspalvelu 0200 12 154  (0,79 €/min + pvm/mpm) 

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää