Restel

Restel on Suomen suosituin ravintola- ja hotelliyritys. Tälläkin viikolla palvelemme yli 300 000 asiakasta hotelleissamme ja ravintoloissamme kautta koko Suomen. Tarjoamme hotellielämyksiä niin kaupungin sykkeessä kuin luonnon helmassa. Restelin ainutlaatuisen laaja ja monipuolinen hotellivalikoima tarjoaa asiakkaille vapauden valita mieleisensä hotellin. Valikoimaamme kuuluvat kansainväliset Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki - Boulevard ja Holiday Inn -hotellit, kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-hotellit sekä Seurahuone Helsinki.

Kulloinkin voimassaolevat hinnat ja tarjoukset voit tarkistaa varausjärjestelmästämme www.hotellimaailma.fi  (Cumulus- ja Rantasipi-hotelleihin sekä Hotelli Seurahuone Helsinkiin) tai kansainvälisten hotelliemme osalta osoitteesta www.ihg.com  (Holiday Inn -hotelleihin, Crowne Plaza Helsinkiin ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevardiin). Kaikkien hotelliemme hinnat ja saatavuuden voit tarkistaa puhelimitse myyntikeskuksen numerosta 020 055 055 (+0,59 €/ min +pvm/mpm).

Tien päällä Sinua palvelevat  HelmiSimpukka -ketjun ravintolat ja -kahvilat sekä Select-myymälät. Mikä on sinun suosikkisi yli 230 ravintolastamme, kaikki Restelin ravintolat löydät osoitteesta www.ravintolamaailma.fi.

5f7a3466-327e-3c53-343d-233c7c0a2a23.jpg

 

Haetko autonvuokrauskumppania? Olemme tavoitettavissa puhelimella tai sähköpostilla: 040 3062 600 | myynti@europcar.fi

Uusi sovellus. Uudet ominaisuudet.

Lataa Europcar-sovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille nyt!!

Lue lisää