Ukrainan kriisi - Informaatiota matkustajille ja asiakkaille

Venäjän sotilasjoukkojen meneillään oleva hyökkäys Ukrainaan herättää paljon huolenaiheita ja kysymyksiä, tietysti humanitaarisesta näkökulmasta, mutta myös operaatioihimme kohdistuvien vaikutusten kannalta, mikä johtuu erityisesti Venäjää ja Valko-Venäjää vastaan ​​kohdistuvista kansainvälisistä pakotteista.
Olemme luoneet tämän sivun pitääksemme sinut ajan tasalla siitä, mitä sinun tulee olla tietoinen, jos sinulla on meille varaus tehtynä TAI ennen kuin yrität tehdä uuden varauksen meiltä.
1. Kaikki Ukrainan, Venäjän ja Valko-Venäjän kohteet eivät ole enää varattavissa / saatavilla.
2. Ukrainan rajan ylittäminen ajoneuvoillamme ei ole mahdollista.
Ukraina on nyt sota-alue, joten vakuutusyhtiöt eivät voi tarjota minkäänlaista turvaa koko Ukrainan alueelle.
3. Jos sinulla on Venäjällä myönnetty Visa, Mastercard tai American Express tai swift-kiellon saaneen pankin myöntämä maksuväline. (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunications): VTB Bank, Bank Otkritie, Novikombank, Promsvyazbank, Rossiya Bank, Sovcombank, VEB ja Venäjän kehityspankki (tähän mennessä).
  • Emme voi tehdä varaustasi suoraan järjestelmien tai välittäjän (Expedia, RentalCars, CarTrawler,…) kautta.
  • Emme voi hyvittää sinulle varaustasi, jos teit varauksen ennen kansainvälisten pakotteiden voimaantuloa.
  • Huomaa, että emme myöskään hyväksy käteistä, olipa se euroissa tai muussa paikallisessa valuutassa. Lisäksi Ukrainan konfliktin yhteydessä yksittäisiin henkilöihin asetettujen kansainvälisten pakotteiden mukaisesti emme voi palvella sinua, jos nimesi on jollakin seuraavista luetteloista: OFAC, Yhdistynyt kuningaskunta, EU, YK.

Solidaarisuutta Ukrainalle ja Ukrainan kansalle

Viime päivinä olemme saaneet lukuisia pyyntöjä henkilöiltä, ​​kansalaisjärjestöiltä ja yhdistyksiltä, ​​jotka tarvitsevat ajoneuvoja tukeakseen ukrainalaisia ​​​​ruoalla, lääkkeillä tai auttamaan heitä poistumaan sota-alueilta. Emme valitettavasti ole pystyneet tarjoamaan jokaiseen pyyntöön ajoneuvoa, sillä kyselyitä on erittäin paljon.
Eurooppalaisena liikkumiseen erikoistuneena palveluyrityksenä olemme vakuuttuneita siitä, että tilanne vaatii solidaarisuutta ja että jokaisella tuella ja avun annolla on merkitystä.
Tästä syystä UNHCR:lle (United Nations Refugee Agency) konsernitason lahjoitusten lisäksi useat verkostomme maat tekevät parhaillaan yhteistyötä valitsemiensa paikallisten yhdistysten ja järjestöjen kanssa, jotka kaikki ovat mukana humanitaarisissa toimissa Ukrainan kansalle. Esimerkiksi Europcar Mobility Group Saksa on toimittanut useista busseja ja pakettiautoja, jotka on tarkoitettu toimittamaan ruokaa ja tarvikkeita pakolaisille, mutta myös siirtämään heidät Puolan rajalta kaupunkeihin, jotka ovat valmiita vastaanottamaan heidät. Puolalainen franchising-ketju ja heidän tiiminsä tekevät myös uskomatonta työtä tukiessaan ukrainalaisia ​​kollegoitaan ja ukrainalaista väestöä kaikin mahdollisin tavoin.
Jos haluat liittyä kansainväliseen solidaarisuus liikkeeseen ja tukea Ukrainaa, suosittelemme lahjoittamaan UNHCR:lle: https://www.unhcr.org. Kun ukrainalaiset pakenevat massiivisesti taisteluita ja pommi-iskuja, UNHCR mobilisoi resursseja - ja tarvitsee kiireellisesti lahjoituksia - auttaakseen hädässä olevia mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.